top of page

Bold

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2019

Ruler.png

Lengte:
85m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
8

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
20

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€875.000/week

"Een van de stoerste exploratie jachten die onze oceanen bevaart" - zo beschrijft Jasper Sigon kort Bold. Bold is van nature een ontdekkingsreiziger van wereldklasse, puur gebouwd voor avonturen die buiten de gebaande paden leid. Haar indrukwekkende autonomie, toonaangevende efficiëntie en technische suprematie geleverd door Silver Yachts maken haar de snelste wereldwijde cruiser ter wereld met snelheden tot 23 knopen. Ze is ontworpen voor snelle positionering in combinatie met haar verbluffende lichte diepgang van 2,8 m heeft ze het veelzijdige vermogen om gebieden te bereiken die volledig ontoegankelijk zijn voor de meeste jachten van haar formaat. Achter haar opvallende en indrukwekkende Espen Oeino-styling gaat een reeks uitgestrekte, luxueuze woonruimtes schuil, goed doordacht om het grootste comfort voor je te bieden, ongeacht de gelegenheid, waar ook ter wereld.


Haar eigentijdse interieurs combineren frisse materialen zoals teak, eiken lambrisering, metallic geverfde elementen, eiken en marmeren vloeren met gigantische ramen en open indelingen om een ongelooflijk inclusief gevoel van licht en ruimte te creëren, bepaald door de uitgestrekte bovendekzolder met vloer tot plafond ramen en open ontwerp. Bold biedt plaats aan maximaal 12 chartergasten in 8 hutten, bestaande uit de eigenaarssuite op het eigen dek en op het hoofddek - drie VIP-gastenhutten en vier dubbele gastenhutten. De suite van de eigenaar omvat een mastercabine, een eigen badkamer voor hem en haar met stoomdouche en een privésalon met directe toegang tot de buitendekken.


Aan boord vind je genoeg om je bezig te houden en te entertainen, een dansvloer waar jij en je gasten in stijl kunnen vieren en waar je een goed potje basketbal kunt spelen. Laat je verwennen in de spa of afpeigeren in de fitnessruimte, gevuld met de nieuwste apparatuur die beschikbaar is voor een goede training, geniet van de bubbels in stijl in de jacuzzi op het dek, satellietcommunicatie, zodat je op elke reis verbonden blijft. Bold biedt een overvloed aan tenders en speelgoed aan, waaronder twee laserzeilboten om de zeiler in je naar boven te halen, voel de wind door je haren terwijl je over de golven springt op één van de twee Seadoo 300 pk WaveRunners, wil je iets extremer sporten? Je zult Kite Surfers-kit aan boord zeer waarderen en alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Bold ook over duikuitrusting en snorkeluitrusting. Met drie tenders, aan boord van een 10,5 m Center colsole Rupert RIB-stijl 440 pk, 10,5 m Custom Rupert-stijl met EO-ontworpen stuurhuis 440 pk en een R6 Rupert-stijl 220 pk. Wat de activiteit ook zal zijn, met Bold kunnen we tot het uiterste gaan.


Met het uitgebreide gebruik van buiten en binnen glas creëren die prachtige binnen en buitenruimtes waar zeer goed over is nagedacht. Compleet met zonwering boven het hoofd, glazen windschermen en airconditioning zodat je heerlijk achterover kunt leunen en kunt genieten van die adembenemende landschappen in elk klimaat. Van de bar op het bovendek en de halfomsloten tuin tot de spectaculaire wintertuin, elke ruimte is ontworpen om voor elk doel en bij alle weersomstandigheden te worden gebruikt. Bold biedt een sublieme combinatie van luxe en gezellige ruimtes die dienen om u te verwelkomen vanaf het moment dat u aan boord stapt.

Akiko, Highlight 01.jpg

Snelle en veelzijdige

Ze bereikt snelheden tot 23 knopen en is ontworpen voor snelle positionering in combinatie met haar verbluffende lichte diepgang van 2,8 m. Heeft ze het veelzijdige vermogen om gebieden te bereiken die volledig ontoegankelijk zijn voor de meeste jachten van haar formaat.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1 x 10.5m Centre colsole Rupert RIB style 440hp

1 x 10.5m Custom Rupert style with EO designed wheelhouse 440hp.

1 x R6 Rupert style 220hp.

2 x 300hp GTX LTD Seadoo Waverunners.

2 x Laser sailing dinghies

SeaBobs

Surfboards & Wake surfboards

Electric foil boards

Game fishing kit

Transparent kayaks

Floating Island

Full snorkelling and diving equipment

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page