top of page

Come Together

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2022

Ruler.png

Lengte:
60m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
6

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
14

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€456.000/week

Als grote fans van de ontwerper Espen Øino, Come Together is zijn nieuwste meesterwerk en de eerste van de Amels 60 limited editions. Met de nieuwste en efficiënte Amels-romp en next-gen-technologie is ze echt gebouwd om nieuwe routes in te slaan en de meest uitdagende oceanen over de hele wereld aan te gaan.


Come Together biedt echt het bewezen combinatieplatform van avontuur en het hoogste niveau van luxe en comfort die je van een Amels mag verwachten, maar met een toekomstgerichte twist. Met de baanbrekende hybride technologie heeft ze wereldreizende avontuurmogelijkheden en een vakkundig doordachte lay-out waarin het comfort van de gasten centraal staat, met plaats voor 12 chartergasten. Voeg daar nog een deskundige bemanning van 14 personen aan toe, waaronder een personal trainer, yoga-instructeur en DJ, samen met de prachtige binnenruimtes van Winch design, zet het de toon voor entertainment op het hoogste niveau, terwijl een zonnedek van 27m, een kolossale strandclub met sauna en ijsbad en uitgestrekt zwemplatform en een indrukwekkende collectie aan waterspeelgoed. Is Come Together een echte belofte die de ervaring aan boord en charter opnieuw definieert.


Met een ongelooflijk bereik van 4500nm, een zeer uitgebreide opslag en een breed scala aan tenders en speelgoed is Come Together de perfecte optie om de betoverende kustlijnen en binnen kanalen van Australië en Nieuw-Zeeland te verkennen, de mysterieuze eilanden van de Stille Zuidzee of de prachtige kustlijnen van Centraal Amerika te ontdekken.

Akiko, Highlight 01.jpg

Eigenaarssuite

Met prachtig uitzicht, de enorme eigenaarssuite baadt in het licht door de kenmerkende trapeziumvormige, bijna volledige ramen van het jacht. Een groot opklapbaar balkon opent terwijl het jacht voor anker ligt en verandert in een terras van 7 vierkante meter, perfect om in volledige privacy van het uitzicht te genieten.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x 9.3m D-RIB Yachtwerft Meyer

1x 6m open D-Rib SUT Tender

2 x Jetskis Sea doo GTX

2 x Seabobs

Jungle joe

Beach BBQ/party

Ricochet bouncer aquapark

Lazy lounge

Launch bag

Towables

Banana for 5p

Wakeboard

Waterskis

Inflatable kayaks

Inflatable SUPs

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page