top of page

Dardanella

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1998
Refit: 2010

Ruler.png

Lengte:
37m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
7

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€105.000/week

Ontworpen en gebouwd voor avontuur, luxe en expedities door gerenommeerde jachtbouwers - Vitter's in Nederland. Vripack heeft Dardenella zo ontworpen dat ze de essentie belichaamt van een expeditie jacht dat onder alle omstandigheden zelfs de meest afgelegen locaties kan bereiken. De afgelopen 6 jaar heeft Dardanella de meest afgelegen uithoeken van de Stille Oceaan verkend, de meest afgelegen ankerplaatsen, ongerepte duikplekken, surfbreaks van wereldklasse en contact met lokale gemeenschappen ervaren. Nu biedt ze voor het eerst deze unieke ervaring aan haar chartergasten aan.


Gelegen in de Stille Zuidzee met spannende routes, is haar accommodatie perfect voor het gehele gezin of een groep met vrienden, met een scala aan moderne gemakken die haar echt perfect maken voor de tropische omstandigheden. Haar interieurs combineren op boeiende wijze hedendaagse luxe en traditionele houten lambrisering en creëren een sfeer van tropische ambiance. Ze beschikt over een ultramodern entertainmentsysteem inclusief surround sound en filmprojector, waardoor ze perfect is om aan boord te ontspannen.


Ze biedt plaats aan 12 gasten in 5 prachtig ingerichte gastensuites, elk met hun eigen badkamer. Dardanella heeft een sterke focus op duurzaamheid en onderzoek en heeft met enkele van de grootste namen op dit gebied samengewerkt. Of het nu gaat om surfen, duiken, het verzamelen van bio-samples van een afgelegen vulkaan, het bezoeken van gezonken oorlogsschepen en bommenwerpers uit de Tweede Wereldoorlog, of gewoon genieten van een luxe cruise door de eilanden van de Stille Oceaan, Dardanella is voor alles uitgerust. Als onderdeel van de bemanning is er een wellness-instructeur die je kan begeleiden terwijl je yoga en pilates beoefent en je trakteert op een heerlijke massage na een dag vol ontdekkingen en avontuur.


Buiten beschikken de dekken van Dardanella over uitgestrekte recreatieruimtes waar u kunt ontspannen in de zon-op-zonnematten en ligstoelen of dineren in de schaduw van het achterdek. Ze beschikt ook over een zwemplatform dat perfect is om je rechtstreeks in het heldere water te laten springen, evenals een scala aan speelgoed en tenders om nog verder te verkennen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Avonturenplatform

Duiken, vrij duiken, surfen, onderzoeksmissies op afstand uitvoeren, wildlife filmen. Dardanella doet het allemaal.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2x 6.5m Custom Built Tenders

2x Sea Doo Jetskies

2x Double Kayaks

2x Inflatable Paddle Boards

Towables

Surf Boards

Yoga Equipment

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page