top of page

DB9

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 2010
Refit: 2020

Ruler.png

Lengte:
52.40m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
11

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€275.000/week

Met soortgelijke lijnen als de Aston Martin DB-serie, staat dit superjacht echt voor stijl en grandeur. Ze is ontworpen om de buitenlevensstijl te verbeteren, te genieten in de infinity-edge jacuzzi of te zwemmen in haar 8 meter lange zwembad, te loungen op haar zonnedek of een film te kijken in haar openluchtbioscoop, DB9 is perfect voor de wateren van de Middellandse Zee, het Caribisch gebied of de Bahama's.


Ze biedt plaats aan 12 gasten in vijf statige suites, en haar interieurindeling is zowel ruim als veelzijdig voor een uitzonderlijke vakantie. Achter op het benedendek, zal haar master suite over de volle breedte een oase van rust en kalmte zijn tijdens uw reis. De suite is toegankelijk via een eigen trap en beschikt over zowel een inloopkast als een grote ensuite badkamer. Het gastenverblijf bevindt zich rond een centrale foyer op het benedendek en omvat twee tweepersoonshutten en twee tweepersoonshutten met twee extra Pullman-slaapplaatsen. Elke passagiershut is prachtig afgewerkt met contrasterende houten panelen en heeft ieder een eigen badkamer.


DB9 beschikt over een uitzonderlijke eethoek met plaats voor maximaal tien gasten rond een grote, gepolijste eettafel. Een op deco geïnspireerde lichtfunctie vormt een aanvulling op de elegante setting van de kamer, terwijl ramen met twee verdiepingen zorgen voor een steeds veranderende oceaanachtergrond tijdens het dineren. Het achterdek van het hoofddek is ingericht om buiten te entertainen met een grote loungeruimte plus een overdekte eetruimte met een volledige natte bar. Gebogen doorgangen leiden naar het voordek waar u een spectaculair 8 meter lang zwembad vindt met ligstoelen om van de zon te genieten. Een dubbele trap leidt naar een overloopzwembad met jacuzzi en een extra groot zonnescherm in de achtersteven met panoramisch uitzicht op de oceaan met ook een directe toegang tot de oceaan tijdens het zwemmen kan je gebruik maken van haar indrukwekkende verzameling aan waterspeelgoed.

Akiko, Highlight 01.jpg

Nood aan een duik

DB9 heeft drie aparte zwembaden: een spectaculair 8m zwembad op de boeg, jacuzzi op het achterdek en jacuzzi op het zonnedek.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

Sea Bobs

SUP Boards

Wakeboard

Waterskis

Kneeboard

Seadoo

Motor Tender

Inflatable Towable Water Toys

Inflatable Mini Assault Course

Inflatable Jellyfish Pool

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page