top of page

Driftwood

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2017

Ruler.png

Lengte:
55m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
13

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€296.000/week

Één van de vele geweldige producten van DAMEN Yachting, Driftwood, een Amels 180-ontwerp. Ontworpen door één van de meest bewonderde jachtarchitecten, Tim Heywood, werd Driftwood gebouwd voor avontuur, maar tegelijkertijd ook voor comfort en luxe. Drijvend rond afgelegen bestemmingen samen met een brede selectie van eersteklas tenders en waterspeelgoed, is Driftwood meer dan klaar voor alles wat we haar voor de boeg gooien.


Na een dag van land expedities of wateractiviteiten, kun je jezelf vinden op haar enorme zonnedek met een enorme jacuzzi en bar, chique ligbedden met pop-up Bimini's, waardoor het de coolste plek is om op het dek rond te hangen. Er is ook voldoende ruimte om te zonnebaden en buiten te dineren. Als de avond valt, kruip je rond de vuurtafels terwijl je geniet van je sundowner of knus voor een film onder de sterren ligt in de openluchtbioscoop. Elke buitenruimte is net zo indrukwekkend als de volgende, van haar prachtige vuurkorven en eetkamer tot tafeltennistafel op het bovendek tot haar zen hoofddek achter eetruimte, perfect voor een ontspannen ontbijt met een prachtig uitzicht.


De binnenruimtes van Driftwood, ontworpen door Remi Tessier, bieden accommodatie voor maximaal 12 gasten die ook op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd, afhankelijk van de groep, van familiesuites tot VIP-hutten met aangrenzende lounges. De grote master suite heeft een eigen balkon aan het water, een apart kantoor en een prachtige inloopkast. Het interieur biedt een neutraal palet van crèmes, wit en licht hout en creëert een rustgevende sfeer, terwijl enorme ramen ervoor zorgen dat de kamers gevuld zijn met natuurlijk licht en u uw voeten kunt wegzinken in weelderige hoogpolige tapijten.


Inbegrepen in haar speelse speelgoeddoos is een 19 meter lange achtervolgingsboot genaamd Quikwood met een ongelooflijke topsnelheid van 50 knopen die tot 22 gasten kan meenemen voor een spin, en een 8,3 meter lange Xtender, dit biedt echt de mogelijkheid om plaatsen te verkennen die zijn voor de meesten niet bereikbaar zijn.

Akiko, Highlight 01.jpg

Surfers paradijs

Driftwood is ongeëvenaard als het gaat om surfen. Met een waanzinnige verzameling surfplanken tot je beschikking en een avontuurlijke V&J expeditie gids aan boord, heb je alle gelegenheid om de beste surfspots op te zoeken.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Chase Boat

3x Jet Boards

2x Wakeboards

10x Full Scuba Kits

1x Slide

1x Towable Toys

3x Tenders

3x Kitesurf Boards

2x Water Skis

10x Snorkelling Sets

10x Fishing Equipment

1x Inflatable Toys

5x Surfboards

3x Sea Bobs

10x SUP Boards

1x Knee Board

2x Monoskis

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page