top of page

Dunia Baru

Yacht, People Icon.png

Gasten:
14

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2014

Ruler.png

Lengte:
51m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
7

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
18

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€109.000/week

Een compleet ander soort jachtcharter. Dunia Baru prikkelt echt alle zintuigen, dompel je onder in de exotische magie van de Indonesische cultuur op elk niveau. Van het traditionele Phinisi-ontwerp, met de hand gebouwd met het beste Ulin-hout, belichaamt ze haar erfgoed in elke centimeter van haar zorgvuldig geconstrueerde ontwerp. Gecombineerd met alle hightech apparatuur en systemen die je op een typisch superjacht mag verwachten. Ze is misschien wel het mooiste schip dat ooit in Indonesië is gebouwd en het hoogtepunt van eeuwenlange ambachten van Konjo-scheepsbouwers.


Dunia Baru is een combinatie van oude, traditionele Indonesische zeiltechnieken gecombineerd met de nieuwste luxe moderniteit. Haar indrukwekkende dekken en ruime interieurs zijn perfect voor bijeenkomsten van vrienden en familie. Dunia Baru draait helemaal om het creëren van herinneringen en verhalen die een leven lang meegaan. Dankzij de symfonie van smaken bereid door de chef-kok aan boord bij de teppanyaki-grill aan boord en de lokale expertise van de bemanning, is ze een explosie van cultuur, traditie en voelt ze organisch aan, je zult je volledig verbinden met haar omgeving.


Dunia Baru biedt plaats aan maximaal 14 passagiers in prachtige ruime houten statige hutten, allemaal verzorgd door een bemanning van 18, prachtige sociale ruimtes, waaronder een kombuis en een bibliotheek. Als je naar buiten stapt op het dek, vind je voldoende ruimte om de zonsondergang te zien ondergaan terwijl je dineert of de sterren bewondert vanuit de zitzakken op het voordek. Sluit je aan bij je V&J expeditie gids aan boord en verken de turquoise wateren van Raja Ampat die rijk zijn aan zeeleven, voor degenen die op zoek zijn naar meer avontuur met een hoog octaangehalte, ga op een jetski, neem de tender of ga op de zee kajak en verken de afgelegen eilanden en de verbluffende topografie van deze mythische archipels terwijl je bemanning een strandbarbecue opzet op een verlaten stuk wit zand.

Akiko, Highlight 01.jpg

Doordacht ontwerp

Haar buitenruimtes verbinden je echt met de afgelegen schoonheid van de omgeving, het biedt een rustgevende omgeving om echt tot rust te komen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2x Tenders

1x Sailing Dinghy

1x Inflatable Toys

2x Jet Skis

2x SUP Boards

14x Diving Equipment

3x Kayaks

1x Slide

1x Water Ski

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page