top of page

Fantasea

Yacht, People Icon.png

Gasten:
11

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2023

Ruler.png

Lengte:
50m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
6

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
10

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€300.000/week

Onze eerste ontmoeting met Fantasea was afgelopen Mei op het eiland Sao Miguel in de Azoren, waar ze voor anker lag, en ze is absoluut een van de meest opwindende jachten die de afgelopen jaren op de markt is verschenen. Ze biedt een overvloed aan sociale en eetgelegenheden, reizen aan boord van motorjacht Fantasea zullen werkelijk magisch zijn, ongeacht de bestemming. De spectaculaire buitenruimtes zijn ontworpen voor het ultieme buitenleven en omvatten een spectaculair zonnedek met jacuzzi, een panoramisch loungegedeelte op het hoofddek en een strandclub van 36 vierkante meter met een overloopzwembad. Gebouwd met een stalen romp en aluminium bovenbouw, biedt ze meer ruimte aan boord en is ze stabieler wanneer ze voor anker ligt dankzij haar volledige water verplaatsende romp. Aangedreven door twee MAN-motoren, vaart ze comfortabel met een snelheid van 13 knopen, met een verbluffend bereik van maximaal 4.500 zeemijl. Fantasea is een uitstekend superjacht dat op alle fronten presteert voor superieure jachtvakanties.


Met een prachtige klassieke kleurstelling van puur wit met accenten in navy en goud, met warmgekleurde Ledverlichting om de prachtige hoogwaardige materialen goed tot hun recht te laten komen. Ze biedt plaats aan maximaal 12 gasten in 6 prachtige suites. De uiterst ruime mastersuite met volledige balkon en heeft een eigen studeerkamer. Op de voorwand tegenover het bed aan bakboord is een breedbeeld-tv geplaatst, waardoor het stuurboordgedeelte vrij blijft voor een lounge met een eigen breedbeeld-tv die ook in de voorwand is geïntegreerd. Het stuurboordbolwerk opent om een ​​privé zijterras te creëren en de buitensfeer in de suite te brengen. Aan boord vindt u een overvloed aan entertainment om u bezig te houden, zoals een sauna en hammam om u te regenereren na een volle dag avontuur. Gasten kunnen genieten van een duik in het zwembad, naar de strandclub gaan om te genieten van de omgeving in pure serene. Er is een fitnessruimte met de nieuwste apparatuur beschikbaar voor een goede training en daarnaast kunt je in stijl genieten van de bubbels in de jacuzzi op het dek. Wat uw activiteiten tijdens uw charter ook zijn, u zult merken dat een aantal indrukwekkende functies naadloos zijn geïntegreerd om u te helpen, zoals de onderwaterverlichting, die spektakel en stijl toevoegt in het donker. Met Wi-Fi-connectiviteit hoeft u het contact met de buitenwereld niet te verliezen, tenzij u dat wilt of elders zullen gasten dankzij airconditioning volledig comfort ervaren tijdens het charteren.


Met haar assortiment speelgoed en accessoires aan boord kunnen we de meest epische land- en zee-excursies voor u en uw reisgenoten plannen. Er is een Flyboard uit de Pro-serie, een must voor elke zichzelf respecterende sensatiezoeker, bereid je voor op supergrote sensaties - zelfs beginners zullen genieten van de sensatie om in de lucht te vliegen en terug in het water, met de jetski’s kunnen we grotten verkennen en kustlijnen, er zijn twee F5S met camera Seabobs, waarmee je langs het oppervlak kunt scheren of onder het kristalheldere water kunt sturen, perfect om dolfijnen bij te houden. En als dat nog niet genoeg is, beschikt Fantasea ook over wakeboards, paddleboards en surfplanken, wij kunnen ook de nieuwste kitesurfspullen voor je regelen, maar je kunt ook je eigen spullen meenemen. Als het tijd is om het land te verkennen of om te zien, kan het niet eenvoudiger zijn met een Castoldi Tender van 5,79 m/19'.

Akiko, Highlight 01.jpg

Sauna en hamam

Deze voorzieningen zijn perfect voor na een dag vol avontuur of watersport.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2 x 2 seat Seadoo Spark trixx Jet-Skis

Inflatable jet-ski dock

2 x F5S w/Camera Seabobs

2 x Jobe Duna Inflatable Paddleboards

Jobe Vanity Wake Board

1 x Awake RAVIK 3 Jetboard Surfboard

1 x Jobe Exceed Wakeskate

1 x Pro Series Flyboard

1 x Concept2 RowErg with PM5

1x 19' / 5.79m Castoldi Jet Tender Tender

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page