top of page

Heeus

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2023

Ruler.png

Lengte:
44m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
6

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
9

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€230.000/week

“Heeus can reach virtually any point on Earth that you can reach by sea. This yacht has no-limits” - zegt Alexei Mikhailov, medeoprichter van Bering Yachts.


Vers van de Bering-scheepswerven is M/Y Heeus een waar meesterwerk, als je op zoek bent naar een jacht dat je het perfecte platform biedt voor moeilijke oceaanpassages op afgelegen subarctische locaties of lange stukken voor anker op afgelegen tropische eilanden met niets anders dan de oceaan en sterren voor gezelschap, Heeus zou zeker op je shortlist moeten staan. Het is speciaal voor dit soort doeleinden gebouwd. Met haar enorme volume van 499GT en indrukwekkende hybride technologie waarmee ze een paar uur geruisloos kan cruisen of lange tijd voor anker kan blijven liggen zonder geluid of uitstoot, is Heeus niet alleen een waar ontdekkingsjacht, maar ook een luxe jacht dat het beste biedt op het gebied van klasse, comfort en verfijning. Met een breed scala aan tenders en waterspeelgoed, waaronder een tender van 9,2 meter en nog twee tenders, drie jetski's, drie Seabobs en een enorme hoeveelheid versleep baar en opblaasbaar speelgoed, zul je geen moment vervelen en kunnen wij zeer spannende manieren plannen om het onbekende te verkennen.


Met een opvallende buitenkant, vier dekken en mogelijkheden voor langeafstandscruises biedt ze comfortabel plaats aan 12 gasten in zes stijlvolle hutten, bestaande uit een master, twee VIP's, twee tweepersoonskamers met Pullmans die kunnen worden omgebouwd tot tweelingen, evenals een extra flexibele converteerbare tweepersoonskamer geschikt voor twee extra gasten. De master suite bevindt zich aan de voorkant op het hoofddek en bestaat uit een groot kantoor, een grote badkamer met bad, stoomdouche en een grote inloopkast met kleedruimte. Op het benedendek zijn alle overige hutten ondergebracht, uitgevoerd in luxe materialen en met prachtige ensuites. Op het bovendek bevindt zich een prachtige sky lounge met grote wijnkoelers, een onyxbar met achtergrondverlichting, een 85-inch bioscoop-tv en ontspannen, comfortabele stoelen. Het zonnedek is de belangrijkste externe ruimte en biedt een grote jacuzzi, een bar met geïntegreerde apparatuur, waaronder barbecue en grill, ontspannen en formele zitmogelijkheden, met een buitenbioscoop om van films te genieten of naar sport te kijken, evenals een fitnessruimte en fitnessapparatuur. Het buitendek heeft een grote eettafel en ligstoelen die kunnen worden verplaatst zodra de tenders van het jacht te water zijn gegaan. Het biedt een zeer groot open dek en spa, een indrukwekkende collectie fitnessapparatuur en meer.


Haar uitgestrekte hoofdsalon is de perfecte plek om samen te komen met familie en vrienden en doet ook dienst als formele eetruimte voor maaltijden, met een tweede eetruimte op het bovendek, in de sky lounge kun je buiten dineren in drie verschillende ruimtes: op het hoofd-, boven- of zonnedek. Beneden is er een strandclub van 40 vierkante meter met een grote openslaande zee terrasdeur en toegang tot het achterstevenplatform met een hoge/lage zwemtrap. De strandclub heeft zijn eigen hammam voor de gasten en ontspannen informele zitplaatsen.

Akiko, Highlight 01.jpg

De strandclub

Haar strandclub van 40 vierkante meter biedt u de perfecte schuilplaats om optimaal van het uitzicht te genieten en uw gedachten te laten wegdrijven.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

Beach setup equipment

Masks, snorkles, flippers

6 x full sets Bauchart SCUBA gear

Various fishing equipment

1 x Standup Jet Ski 

Various towable toys 

2 x Waverunner 

2 x Jobe inflatable paddle boards (3m)

3 x Seabob F5

2 x Inflatable kayaks

Gala 4.6m aluminium hull 70hp 

Inflatable trampoline 

Gala 6.5m aluminium hull 175hp 

Inflatable slide 

Welcraft 9.2m Fiberglass Centerconsole

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page