top of page

Kinfish

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1958
Refit: 2017

Ruler.png

Lengte:
37m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
6

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
7

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€45.000/week

De Kinfish is gebouwd voor de Norwegian Sea Rescue Society en heeft tussen 1958 en 1985 dienstgedaan als reddingsschip. Na verschillende verbouwingen en upgrades, met recent werk in 2017, werd ze een klein, exclusief expeditie schip, klaar om de opwindende ijskoude wateren te bevaren van het Noordpoolgebied. In de afgelopen jaren heeft Kinfish geweldige ontdekkingstochten gemaakt rond de Svalbard eilanden, het dichtstbijzijnde stuk land bij de Noordpool.


Er zijn zes gastenhutten aan boord, waaronder vijf tweepersoonshutten en één vier persoons hut, allemaal met eigen badkamers die een informele sfeer creëren en 360-graden uitzicht bieden vanaf alle dek niveaus, perfect voor het observeren en fotograferen van dieren in het wild en landschap vanuit verschillende perspectieven. De "arctische" atmosfeer binnenin neemt ons mee terug naar de nostalgie van oude poolexpedities en creëert een unieke ervaring. Haar kleine formaat en wendbaarheid maken Kinfish perfect om toegang te krijgen tot kleine fjorden en om de pooldieren van dichtbij te bekijken, die vaak kunnen worden waargenomen op driftijsschotsen, ijsbergen en gletsjers. Het Kinfish-ontwerp biedt een ruimte die voornamelijk wordt gebruikt voor presentaties of briefings, perfect om een onderzoek element aan je charter toe te voegen, met deze ruimte kun je meer te weten komen over de omgeving waar je doorheen vaart. Haar ultramoderne bruguitrusting stelt passagiers ook in staat om 3D-beelden van de zeebodem eronder te bekijken.


Haar superieure stabilisatiesysteem zorgt voor comfortabel cruisen, terwijl haar motor met minimale trillingen het mogelijk maakt voor liefhebbers van fotografie om hun statieven goed te gebruiken. De dek ruimte van Kinfish is ingedeeld op meerdere niveaus, waardoor reizigers ten volle kunnen genieten van het landschap en de natuur vanuit elke hoek van het schip.

Akiko, Highlight 01.jpg

Tenders

Kinfish is uitgerust met gespecialiseerde zodiacs die je zult gebruiken om te kleine hoeken te ontdekken tussen de imposante ijsschotsen en nauwer contact te hebben met de poolfauna.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2x Zodiac Tender

2x Watski Foldable Bicycles

4x SUP Boards

Ocean Fishing Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page