top of page

La Datcha

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2020

Ruler.png

Lengte:
77m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
6

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
19

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€840.000/week

Dit gloednieuwe, wereldwijde ontdekkingsreiziger-superjacht combineert luxe aan boord met onvergelijkbare mogelijkheden op het water. Gebouwd door Damen Yachting, La Datcha is echt een klasse apart. Ze is niet alleen gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en de meest afgelegen bestemmingen in de grootst mogelijke veiligheid te bereiken, maar ze doet dit terwijl ze haar gasten het hoogste niveau van luxe biedt.


Omdat ze voldoet aan de IMO Polar Code en een stalen romp met ijsklasse heeft, ziet dit zesdeks jacht er misschien elke centimeter uit als de Caribische showstopper, maar ze is zoveel meer, een Ice Class-jacht, ze heeft 40 dagen volledige autonomie, waardoor haar vaargebied grenzeloos is. Ze is ontworpen met het oog op grote expedities, van de Noordpool tot de Antarctische wateren. Gasten kunnen walvissen zien doorbreken op slechts enkele meters afstand van hun stoel op de eerste rij in de Observatie Lounge of stap in één van de drie tenders voor een nog nauwere ontmoeting.


La Datcha biedt ultieme luxe en comfort voor maximaal 12 gasten in zes onberispelijk ontworpen hutten, waaronder twee masters en een VIP. Haar interieurs zijn tijdloos, in gedempte tinten en biedt een ontspannen toevluchtsoord na een drukke dag vol ontdekkingen. Er is een jacuzzi aan dek, of gasten kunnen een bezoek brengen aan het wellness centrum om op te warmen in de Turkse Hammam, een verkwikkende douche te nemen onder de ijsfontein of te ontspannen met een massage in de speciale behandelkamer. Voor meer actieve gasten is er een volledig uitgeruste fitnessruimte met uitzicht op zee, plus een volledig gecertificeerd duikcentrum.


La Datcha wordt geleverd met twee commercieel gecertificeerde en geopereerde helikopters waarmee je gebieden kunt ontdekken waar de meeste niet komen, er zijn ook twee amfibie tenders, twee expeditie-RIB's en twee sneeuwscooters aan boord, er is geen gebied waar La Datcha op voorbereid is. Stap in de aangepaste onderzeeër voor drie personen en verken de wonderen van de onderwaterwereld, stel je voor dat je de geheime ondergrondse werelden ziet vanuit het comfort van je eigen onderzeeër. Als je op zoek bent naar een charter dat authentieke luxe biedt en je overal mee naartoe neemt, dan is La Datcha het jacht dat je aan je zijde wilt hebben. Ze brengt de innerlijke ontdekkingsreiziger naar voren voor iedereen aan boord.

Akiko, Highlight 01.jpg

Onderzeeër

Omdat wij van de gebruikelijke zeilroutes altijd afwijken, heb je de optie aan boord om het paradijs van de onderwereld verkennen met de nieuwste onderzeeër met drie zitplaatsen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x VIP Tender/Rescue Boat

1x Dive Support Tender

1x Beach Lander Tender

2x Expedition RIBS

1x Submersible 3 pax

2x B3 Eurocopter Helicopters

2x Snow Scooters

4x Wave Runners

3x Sea Bobs

Kayaks

SUP Surfboard

Windsurf and Kitesurf Gear

Water Slide

Fat Wheels Bicycles

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page