top of page

Legend

Yacht, People Icon.png

Gasten:
22

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1974
Refit: 2021

Ruler.png

Lengte:
77.4m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
11

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
28

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€545.000/week

Voor een onvergetelijk avontuur heb je een uitzonderlijk jacht nodig, The Legend vinkt elk vakje aan. Uitgerust voor alles wat we haar voor de boeg kunnen werpen, Ze kan alles ondersteunen, van duikboten tot heli-operaties en duikexpedities, met de Legend aan je zijde ben je verzekerd dat een groot avontuur overal te vinden is, of je nu in het ijskoude water van Antarctica bent of in de zonovergoten baaien van de Middellandse Zee.


De eerdergenoemde Giant I werd in 1974 door de Sovjet-Unie gebouwd door de Nederlandse werf IHC Verschure om tijdens de koude oorlog als klasse 1 ijsbrekersleepboot te dienen. Ze werd in 2016 opnieuw afgeleverd als een ultraluxe ontdekkingsreiziger jacht na een refit van 12 maanden bij de Nederlandse scheepswerf Icon Yachts. The Legend is gebouwd om bijna elk denkbaar klimaat te doorstaan, terwijl het de gasten het grootste comfort biedt. Het ruime interieur biedt niet alleen plaats aan 11 suites met een stadsthema, maar naast de Balinese spa, fitnessruimte, whiskybar en een prachtige pianolounge, bent u er zeker van dat er geen tekort zal zijn aan entertainment tijdens het varen op de gebaande paden. Op het moment dat je naar buiten stapt, bevind je jezelf op enorme buiten dekken met veel zit- en loungeruimtes, terwijl elke hoek perfect is voor observatie, is er buitenverwarming, een bar, barbecue en een 16-persoons infinity-view jacuzzi met zijn eigen waterval.


Bekend om het hebben van de ultieme speelgoedkist aan boord, is echt nergens buiten bereik met Legend's brede selectie van tenders en speelgoed. Verken de diepten van het onbekende met hun aangepaste UBoat Works-onderzeeër, stijg op vanaf een volledig commercieel helikopterdek met 2 helikopters aan boord om locaties te bereiken die de meeste niet zullen bereiken, of neem haar Targa 37 chase tender om de kleinere inhammen te verkennen. De Legend is gebouwd met expedities in gedachten en zal aan al je verkenningsbehoeften voldoen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Heli-operaties

Het volledig commerciële helikopterdek van Legend kan een reeks helikopters ondersteunen, van aankomst en vertrek in de lucht tot heliskiën en verkenning op afstand.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Submarine

3x Jet Skis

2x Water Skis

10x Snorkelling Sets

1x Fishing Equipment

2x Helicopters

10x Diving Equipment

2x Wakeboards

6x SUP Boards

4x Sea Bobs

7x Tenders

8x Kayaks

5x Inflatable Toys

10x Snorkelling Sets

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page