top of page

Moka

Yacht, People Icon.png

Gasten:
10

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2015

Ruler.png

Lengte:
42m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
9

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€165.000/week

Met een overtreffende combinatie van luxe styling en uitstekende voorzieningen, Moka heeft als expeditie jacht alles wat u maar kunt wensen voor onvergetelijke jachtchartervakanties. Ze is een uitstekend voorbeeld van de enorm succesvolle en populaire San Lorenzo 460Exp-serie. Moka biedt een schat aan overzichtelijke ruimtes en is op maat gemaakt voor avonturen over de volle zee, van de tropen tot de polen, waar u alleen maar achterover hoeft te leunen, te ontspannen en te genieten van de spectaculaire vergezichten terwijl u vaart.


Gelanceerd in 2015, haar sterke ontdekkingslijnen en krachtige profiel, ontworpen door Francesco Paszkowski, roepen avontuur op, terwijl haar lichte binnenruimtes complete luxe en comfort bieden, perfect voor lange reizen op zee. Haar grote ramen bieden veel natuurlijke lichtinval en zorgen ervoor dat gasten kunnen drinken in de door hen gekozen omgeving. Moka biedt gastenverblijven voor maximaal 10 gasten in 5 suites, bestaande uit een master suite op het hoofddek, twee VIP-hutten en twee hutten die als tweepersoonskamers of tweepersoonskamers kunnen worden gebruikt. Profiteer met name van haar satellietcommunicatie, profiteer van de wifi aan boord en blijf altijd verbonden, binnen ervaar je volledig comfort dankzij airconditioning.


Tijdens uw reis met Moka vindt u genoeg om u bezig te houden en te vermaken, met name het zwembad, handig om uw techniek te oefenen of om gewoon af te koelen. Een naar voren geplaatste bovenbouw creëert massa's aanpasbare achterdekruimte die kan worden gebruikt om tenders en speelgoed op te slaan, of wanneer deze voor anker ligt, verandert in het perfecte recreatiegebied. Daarnaast beschikt Moka over een bijzondere beach club met groot zwemplatform en een bar. Met haar geavanceerde stabilisatiesysteem aan boord vermindert het zijwaarts rollen van het jacht en belooft het de gasten uitzonderlijk comfort voor anker of onderweg.


Moka weet het één en ander over plezier op het water, met een selectie van waterspeelgoed en accessoires waar u en uw gasten van kunnen genieten tijdens het charteren, waterski’s die enorm vermakelijk zijn, of je nu een beginner of een doorgewinterde professional bent, sleepbaar speelgoed, Sea bobs. Als dat nog niet genoeg is, beschikt Moka ook over wakeboards, kajaks, paddleboards en snorkeluitrusting. Moka heeft ook een Lomac Tender van 8,5 m/27'11" om je gemakkelijk te vervoeren.

Akiko, Highlight 01.jpg

Zwembad

Een overloopzwembad van 4,8 m met tegenstroom is de ideale plek om te trainen of te ontspannen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Tender

1x Wakeboard

2x Kayaks

2x Sea Bobs

2x Jet Skis

3x Towable Toys

2x Water Skis

2x SUP Boards

3x Snorkelling Sets

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page