top of page

Octopus

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 2003
Refit: 2021

Ruler.png

Lengte:
126.2m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
13

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
42

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€2.000.000/week

De machtige M/Y Octopus, dit 126 meter lange verkenningsjacht is echt in haar eigen klasse. Een gerenommeerde cruiser van wereldklasse en één van de meest bereisde jachten ter wereld, ze is het top ontdekkingsjacht voor diegenen die op zoek zijn naar een bewezen 'ga overal, doe alles'-platform voor hun avontuur. Deze beproefde wereldontdekkingsreiziger is het ultieme in luxe avontuur, waardoor onverschrokken dromen werkelijkheid worden.


Voor de gedurfde en avonturistisch is niets verboden terrein. Met een romp van ijsklasse, twee helikopterplatforms, een enorme speelgoedlijst met zeven tenders, een onderzeeër en zelfs haar eigen jachthaven, is ze de perfecte uitvalsbasis om onze uitgebreide land- en zee-exploraties te lanceren. Zoals je weet zijn wetenschap en natuurbehoud net zo belangrijk als het comfort en de luxe aan boord. In het verleden was ze een knooppunt voor oceanografische ontdekkingsreizigers die op zoek waren naar verloren scheepswrakken en maritieme artefacten, wat het perfecte platform biedt om onderzoek uit te voeren en te helpen bij natuurbehoud projecten terwijl je kan genieten van jouw avontuur. Ook wil de nieuwe eigenaar wil deze erfenis van bescherming en ontdekking van de zee voortzetten.


Wat we ook voor haar boeg gooien, Octopus is meer dan volledig uitgerust voor elke uitdaging. Van het enorme zwembad op het brugdek tot de fitnessruimte en het wellness centrum, de bioscoop, de bibliotheek, de observatielounge en het aquarium met glazen bodem, ongeacht de gelegenheid of hoe u zich ook voelt, u vindt het aan boord. Na de lange expeditie dagen in de elementen, vindt u een comfortabel thuis weg van huis. Octopus biedt plaats aan 12 gasten op drie dekken, met meerdere accommodatiemogelijkheden voor families, vriendengroepen of onderzoekers in een weelderige mastersuite, compleet met privélift en observatiedek, twee VIP-appartementen en zeven tweepersoons- en drie tweepersoonshutten. En toch, ondanks haar grootte, hebben gasten haar beschreven als gezellig, een perfecte setting voor intieme groepen en gesprekken.

Met Octopus is de enige beperking je fantasie.

Akiko, Highlight 01.jpg

Buitengewone toegang

Onder haar indrukwekkende uitrusting omvat Octopus ook twee volledig operationele helikopters met voldoende hangarruimte om twee helikopters naar binnen te brengen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

7x Tenders

6x Kayaks

4x Wave Runners

3x Surf Boards

3x Windsurfers

4x SUP Boards

4x Kiteboards

3x Wakeboards

2x Helipads

Full Spread of Inflatables

Dive Centre with Full Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page