top of page

Pacific Yellowfin

Yacht, People Icon.png

Gasten: 8 (optionee 12)

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1943
Refit: 2003

Ruler.png

Lengte:
34.75m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
4

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
5-6

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€140.000/week

Pacific Yellowfin is een historisch jacht uit 1943, deze klassieke houten boot heeft een spannend leven geleid van spionageschip tot onderzoeksschip tot woonboot. Ze is in 2003 opnieuw ingericht met voldoende moderne voorzieningen om maximaal comfort te garanderen zonder de klassieke nautische stijl of het doordringende gevoel van traditie en geschiedenis op te offeren, ze is echt gemaakt voor plezier en verkenning. Gevestigd in de oeroude wildernis van Brits-Columbia ben je meer dan klaar om de scherpe granietpieken van de Coast Mountains, beboste eilanden en majestueuze fjorden van adembenemende Desolation Sound en Great Bear Rainforest te verkennen. Volg het schema van de natuur en vaar naast orka's, de machtige bultrug, zeeleeuwen en prachtige Amerikaanse zeearenden. Probeer de dagelijkse kleine bootexcursies die je diep in de wilde schoonheid van het regenwoud brengen. Trek door de Inside Passage naar het wild van het Great Bear Rainforest en maak een begeleide tocht door het bos waar de beruchte grizzly, zwarte beer en de betoverde geestenbeer leven. Kajak door afgelegen fjorden die langs de kustlijn liggen. Bezoek historische culturele bezienswaardigheden van de First Nations en bezoek afgelegen dorpen.


Ervaar samen met de geweldige bemanning aan boord hoe het is om je eigen mosselen, garnalen, oesters en krabben te oogsten voor een overheerlijke lunch met zeevruchten aan de prachtige kustlijnen of dineer aan boord. De lay-out van Pacific Yellowfin is goed doordacht, het brengt de gasten echt samen voor maaltijden en gezelligheid op het hoofddek, terwijl het warme, glanzende mahonie en het traditionele, nautische ontwerp de perfecte plek bieden om te ontspannen na een lange dag in de wateren rond British Columbia.


Dit is echt een ongeëvenaard charteravontuur door de adembenemende schoonheid van de kalme kustwateren van British Columbia.

Akiko, Highlight 01.jpg

Toys

Gebruik het grote aanbod aan waterspeelgoed, tenders en zelfs mountainbikes om elke inham, baai en het prachtige terrein van British Columbia te verkennen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

3 x Aluminium tenders

7 x Mountain bikes

7 x Honda ruckus scooters

3 x Paddleboards

5 x Single kayaks

1 x 40in Slide

2 x Double kayaks

2 x Inflatable trampolines

5 x Inflatable tubes

3 x Wakeboards

3 x Water skis

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page