top of page

Pink Shadow

Yacht, People Icon.png

Gasten:
6

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2023

Ruler.png

Lengte:
58.3m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
12

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
17

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€465.000/week

Haar grote zus La Datcha verkent al sinds 2020 onze oceanen en heeft de wereld rondgereisd, van de tropische hitte van de Indische Oceaan tot het bevroren wonderland van Antarctica. Moet een planning voorstellen met beide SeaXplorers, dat zou echt geweldig zijn. We zijn enorm enthousiast over de nieuwste lancering van de Damen SeaXplorer 58 op de chartermarkt. Net zoals haar grote zus is Pink Shadow een charter als geen ander is, elke centimeter is gemaakt voor levensbevestigende avonturen. De magische mix van ontdekkingsgeest, gedurfd ontwerp en eersteklas service zal een blijvende indruk achterlaten zodra uw aan boord stapt. Het iconische profiel en de kenmerkende rompkleur van Pink Shadow zetten de toon voor wat er komen is zodra je aan boord bent.


Pink Shadow heeft een indrukwekkende romp die voldoet aan de IMO Polar Code, een ijsklasse-romp en 30 dagen autonomie op zee; Pink Shadow is het perfecte platform om de meest afgelegen en extreme omgevingen ter wereld te verkennen en te bevaren, zoals Antarctica, die vaak onbereikbaar zijn voor andere schepen. De kenmerken die ons nog enthousiaster maakten, zijn het aantal bewuste ontwerpkeuzes die de eigenaar heeft gemaakt, waaronder een premium synthetisch teakdek en afvalwatertanks om het jacht toegang te geven tot nul lozingszones van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.


Waar je ook kijkt aan boord, vindt je intrigerende details en een boeiend ontwerp. Door rijke kleuren te combineren met interessante texturen en opvallende kunstwerken te integreren, is Pink Shadow doordrenkt met een unieke persoonlijkheid. Het decor is geïnspireerd op een epische avonturenfilm die zich afspeelt in het Amazone gebiedt, om de binnenkant te ontdekken is een reis op zich. Verschillende gebieden, de ene nog spannender dan de andere, zorgen voor ontspanning, entertainment en maximale blootstelling aan de gekozen bestemming. Pink Shadow herdefinieert het idee van binnen en buitenstroom – met haar hoofddek Tahiti Plage strandclub die zich aan elke kant opent om een panoramische, meeslepende ruimte te creëren.


Het achterschip van Pink Shadow is echt uniek in zijn soort, je wordt verwelkomd door de frisse zeebries en schaduwrijke vergezichten, het achterschip is een prachtige en inspirerende ruimte om de natuurlijke wereld echt te ervaren vanuit uw luie stoel of bar, de ervaring gaat niet alleen over geweldige uitzichten, het gaat ook over genieten van het ultieme avontuur op land en op zee. Haar speelgoedkist vind je een arsenaal aan speelgoed, waaronder twee grote multifunctionele tenders, seabobs, fliteboards, wakeboards, waterski's en een complete serie towables, wat haar echt uniek maakt, zijn de op maat gemaakte 4x4 INEOS grenadier en BMW R12 nine T-motoren. Hiermee kunnen we adrenaline-aangedreven avonturen ontwerpen en aanbieden, zodat u de bestemming op een unieke manier kunt ontdekken en verkennen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Het Fitzcarraldo Deck

De sigarenlounge is de ultieme ruimte voor elk soort feest, compleet met op maat gemaakte humidor, het is een speciale plek die doet denken aan de glamour uit de gouden eeuw.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

2x Multi-role tenders

2x BMW R12 nine T motorcycles

1x Ineos Grenadier, extreme 4x4 vehicle

1x E-foil

3x Kayaks

2x Jet Skis

4x Wakeboards Inflatable Toys

4x Seabobs

2x Water Skis

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page