top of page

Planet Nine

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2018

Ruler.png

Lengte:
73.2m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
9

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
22

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€592.000/week

Planet Nine is ontworpen door de beroemde Tim Heywood en is voorbestemd om te worden beschouwd als een van 's werelds meest vooraanstaande ontdekkingsjachten. Ze biedt plaats aan maximaal twaalf gasten in negen elegante staatskamers.


Hoewel ze puur ontworpen is om te verkennen, voldoet haar interieur aan het hoogste niveau van luxe en comfort. Een lift bedient alle vijf dekken, waar u kunt genieten van het hele dek dat een privéappartement van 278 vierkante meter creëert met een volledige suite, kleedkamers, salon, studeerkamer en terras. De VIP-suite beslaat een groot deel van het brugdek, waardoor er nog een privéruimte ontstaat met een eigen lounge, die kan worden omgebouwd tot een hut.


Een voorwaartse observatielounge biedt een panoramisch uitzicht van 180 graden en glas van vloer tot plafond is een kenmerk van het hele jacht. Mocht je onverhoopt behoefte hebben aan afleiding van de buitenwereld, dan woont er een bioscoop onder de observatieruimte.


Haar romp heeft een ijsklasse en wordt geleverd met uitstekende specificaties, ze heeft een helikopterplatform en een interne garage voor haar aangepaste MD 600 Explorer, evenals drie op maat gemaakte Rupert Marine RIBS. Ontworpen voor de meest extreme en uitdagende omstandigheden, perfect voor het verkennen van de meest afgelegen bestemmingen of gewoon voor veel plezier. Ze heeft een overvloed aan waterspeelgoed, zoals duikuitrusting, paddleboards, kano's, golflopers, sea bobs, e-foils, kitesurfuitrusting en skiuitrusting.

Akiko, Highlight 01.jpg

Autonomie op lange afstand

Met het bereik om van Sydney naar het Caribisch gebied te varen via Kaap Hoorn, helikoptertankfaciliteiten en zoetwaterproductie, is ze zelfvoorzienend voor echte reizen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Limousine Tender

2x RIBS Tenders

1x Deck Jacuzzi

3x Wave Runners

2x Sea Bobs

Anti-Jellyfish Pool

Trampoline

Aquapark

Inflatable Platform

Kite Surfing Equipment

Water Skis

Inflatable Tows

Fishing Gear

Diving & Scuba Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page