top of page

Ragnar

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 2012
Refit: 2020

Ruler.png

Lengte:
68.2m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
8

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
16

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€525.000/week

Vernoemd naar de legendarische Viking Koning, één van de meest extreme en indrukwekkende verkenningsjachten in onze oceaanwateren, Ragnar is meer dan een charterjacht, ze is een krachtig portaal naar een wereld vol avontuur en opwinding, een stalen draaikolk die de dappere en de stout moedigen in een andere wereld brengt. Van de Noordpool tot de Middellandse Zee, de Caraïben tot de Stille Zuidzee - waar ook ter wereld, RAGNAR geeft de bereid willigen de mogelijkheid om met adelaars te vliegen, met walvissen te duiken, door de golven te snijden met de kracht van 800 paarden.


Ragnar is een legendarische figuur in de Oudnoorse geschiedenis en mythologie. Koning van de Vikingen. Met een bereik van 6.000 nm, met volledige ijsbrekende functionaliteit en stabilisatoren die zelfs werken als ze voor anker ligt, kan ze de meest extreme weersomstandigheden aan, met zijn overschot aan vermogen. Na uw dagelijkse oceaan/ landexpedities kunt u zich terugtrekken in het spacentrum met een volledig uitgeruste massageruimte, sauna, stoombad en voetspa, daarna kunt u naar de jacuzzi op het bovendek of het C-dek zwembad onder de geweldige blik van een beeltenis van de omgeving, aanschouw de grenzeloze grootsheid van de natuur vanuit de observatielounge op het B-dek.


Ragnar heeft de kracht om alle weersomstandigheden aan te kunnen met volledige ijsbrekende functionaliteit en stabilisatoren voor rustige nachten. Je hebt minstens een week nodig om al haar speelgoed te ervaren, inclusief een Airbus EC145-helikopter voor heliskiën en een onderzeeër voor drie passagiers om de diepten te verkennen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Wellness ten volle

Na een dag vol ontdekkingen en avontuur kunt u uitrusten en weer op krachten komen in de spafaciliteiten en diensten van Ragnar.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

3x Tenders

4x Stand Up Jet Skis

6x SUP Boards

6x Sea Bobs

1x Flyboard

2x Efoils

4x Snowmobiles

1x Big Bob

Water Skis

Deck Jacuzzi

Wakeboard

Inflatable Toys

Pool

Surfboards

Scuba Equipment

RYA Training Centre

Kite Surf Equipment

Fishing Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page