top of page

Rebeca

Yacht, People Icon.png

Gasten:
10

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2020

Ruler.png

Lengte:
40.8m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
5

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
7

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€180.000/week

Rebeca is een jacht dat zowel het leven op het water als de tijd buiten in de zeelucht viert, een mix van Italiaanse elegantie en Brits understatement boordevol subtiele ontwerpkenmerken die een andere ervaring creëren. Gebouwd in 2020 door Benetti, hebben ze de lat voor uitmuntendheid echt hoger gelegd.


Na je yogasessie op het hoofddek, begin je de dag in de sky lounge ontbijt bar op het bovendek, terwijl je geniet van je kopje koffie/smoothie neemt de V&J specialist je mee door de planning van de dag volledig ontworpen op jouw inspiratie en bestemming. Een van de meest buitengewone kenmerken van Rebeca is haar strandterras, dat enorm is met unieke uitklapbare vleugels aan weerszijden die de grenzen van het ruimtepotentieel op een jacht van 40 meter verleggen. Het uitnodigende glazen overloopzwembad bevindt zich bijna op zeeniveau en creëert de illusie van baden in de zee met de realiteit op slechts een steenworp afstand. Er is genoeg waterspeelgoed waarbij de dekbemanning je zal helpen om er alles uit te halen. Voor een meer bezadigde oceaanervaring maakt een hydraulisch zwemplatform het water veilig toegankelijk voor iedereen.


Na een ochtendwandeling door de kleine straatjes van een pittoresk dorpje, keer je terug aan boord en ga je naar het zonnedek voor een heerlijke lunch waar de chef-kok je smaakpallet op de proef stelt. Het is altijd een familiefavoriet en dit deck is ontworpen om op elk niveau te presteren. Van de grote verhoogde jacuzzi aan de voorzijde die de oog lijn op hetzelfde niveau houdt als gasten aan de schaduwrijke eettafel, tot de barbecue, de bar en de ijsmachine die iedereen tevreden houdt. Het is echt jouw persoonlijke drijvende paradijs rond de Riviera’s.


Terwijl u geniet van uw glas wijn op de lounge op het voordek of languit op de ligbedden, baant de kapitein zich af naar het volgende ankerpunt. Kom net op tijd voor zonsondergang op het zonnedek en ga dan naar de lounge op het bovendek achter om de havenlichten in je op te nemen die op het water fonkelen voordat je naar de eetzaal op het hoofddek gaat waar de chef-kok een onvergetelijke gastronomische traktatie heeft.


Rebeca is gemaakt om uw perspectief op yachting te veranderen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Uitklapbaar strandterras

Met unieke uitklapbare vleugels aan weerszijden van de achtersteven, creëert het een uniek strandterras.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Tender

2x Efoils

1x Deck Jacuzzi

2x Kayaks

2x SUP Boards

2x Sea Bobs

Inflatable Tows

Snorkelling Gear

Wakeboard

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page