top of page

Sequoia

Yacht, People Icon.png

Gasten:
6

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2017

Ruler.png

Lengte:
26m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
3

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
10

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€48.000/week

Sequoia is echt één van de modernste jachten die de Indonesische oceaan bevaren. Haar eigenaar heeft vier jaar toezicht gehouden op haar op maat gemaakte opbouw. Het resultaat is een met de hand gebouwde houten schoener van 26 meter lang, speciaal gebouwd om door de archipel van 18.000 eilanden te varen. Door tijdloos vakmanschap te combineren met de nieuwste maritieme technologie uit de Verenigde Staten, waaronder een energiezuinige motor, generatoren en sanitaire systemen, kan Sequoia door Indonesië varen met een minimale ecologische voetafdruk. De beste materialen beloven een stille vaart onder zeil. Terwijl plastic voor eenmalig gebruik overal is geëlimineerd.


Veilig en ecologisch bewust varen waren de sleutelwoorden van de eigenaar en dat van ons. Met de hand geselecteerde navigatie, voortstuwingen en vangrailsystemen verhogen de Sequoia volgens de veiligheidsnormen van de Amerikaanse kustwacht - het enige jacht in Indonesische wateren met een dergelijke classificatie. Ze voldoet ook aan de emissielimieten van EPA Tier 2 en Tier 3. De lay-out van Sequoia is gebaseerd op drie weelderige suites en verschillende loungedekken. Elke kamer is afgewerkt met lokaal hardhout en koele organische stoffen. Met een diepgang van slechts 2 meter, in plaats van 4 meter voor langere schepen, kan ze intieme stranden bereiken voor vulkanische wandelingen te midden van tropisch regenwoud, bewaakt door macaque apen en vliegende vossen.


Haar vaargebieden bij West Papua, de Molukken en de Kleine Soenda-eilanden omvatten de meest biodiverse zeeën op aarde, ook wel bekend als de Koraaldriehoek. Hier vind je meer dan 1.000 soorten zeeleven rond 500 soorten koraal. Walvishaaien zijn een veelvoorkomend gezicht, manta roggen zijn een dagelijkse aanwezigheid. Met haar volledig uitgeruste PADI-duikcentrum kun je duiken rond de meest bijzondere duikplekken over de hele wereld.


De tienkoppige bemanning van Sequoia is volledig Indonesisch. De cruisemanager, butler en duikmeester hebben een grondige kennis van elk eiland, zicht of duik rif. Kinderen worden hartelijk begroet met een uitgebreide schatkist met speelgoed met een lage impact, waaronder paddel boards, kajaks, snorkels en spelletjes. De chef-kok is bijzonder bedreven in het zoeken naar verse, lokale ingrediënten; perfect voor diners in de buitenlucht op het Skydeck van otak-otak antipasta met vis-in-bananenblad en sambal van garnalen, en niet te vergeten de ongelooflijke wijnkelder aan boord vol met wijnen uit de Nappa Vallei en Bourgondië.

Akiko, Highlight 01.jpg

Milieuvriendelijk

Bij elk detail van Sequoia wordt gedacht aan de omgeving waarin ze vaart, van de materialen waarvan ze gemaakt is, de Tier 2- en Tier 3-emissielimieten tot het ontbreken van enkel plastic.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

3x Inflatable Kayaks

3x SUP Boards

10x Full Sets of Scuba & Snorkelling

Slalom & Double Water Skis

2 Person Tubing

Fishing Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page