top of page

Sherakhan

Yacht, People Icon.png

Gasten:
26

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1965
Refit: 2018

Ruler.png

Lengte:
70m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
13

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
19

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€485.000/week

Voor het eerst te water gelaten als Princess Margaret in 1966 door Vuyk Scheepswerf, diende ze oorspronkelijk als een Nederlands opleidingsschip voordat ze in 2006 werd omgebouwd tot een jacht door Verkerk Yachting Projects. Dit iconische jacht, Sherakhan, slaat een goed figuur in het water, met elegante lijnen en een scala aan ruime woonruimtes ontworpen door interieurstyliste Claudia Rijntjes. Dit jacht zal zeker de aandacht trekken, waar ze ook gaat.


Sherakhan biedt accommodatie aan maximaal 26 gasten in 13 suites, bestaande uit een master suite, twee VIP-hutten, vier tweepersoonshutten en zes tweepersoonshutten. De uiterst ruime mastersuite met volledige lichtbundel heeft een eigen studeerkamer. U vindt er genoeg om u bezig te houden en te vermaken, zoals een sauna om u te helpen detoxen en te regenereren. Voor de ultieme ontspanningservaring biedt het jacht een luxe spa en kunt u een bezoek brengen aan de goed uitgeruste fitnessruimte zodat u uw fitnessroutine op zee kunt bijhouden. Wat uw activiteiten ook zijn, u zult merken dat een aantal indrukwekkende functies naadloos zijn geïntegreerd om u te helpen, zoals Wi-Fi-connectiviteit, zodat u altijd verbonden kunt blijven, mocht u dat willen. Ervaar volledig comfort tijdens het charteren dankzij airconditioning.


Er is een jacuzzi op het zonnedek waar gemakkelijk 18 personen in passen, een van de beste plekken waar je achterover kunt leunen met een glas bubbels, onder de jacuzzi bevindt zich een salon, er is een prachtige spa, uitgestrekte centrale atriumsalon waar je zou van kunnen denken dat die van Jay Gatsby is, en er is een prachtige eetkamer. Een bemanning van 19 waaronder een chef-kok die ooit was toegewijd aan de Nederlandse koning en koningin met momenteel meerdere Michelin-sterren op zijn naam. Gebouwd met een stalen romp en aluminium bovenbouw, biedt ze meer ruimte aan boord en is ze stabieler wanneer ze voor anker ligt dankzij haar romp met volledige waterverplaatsing en ankerstabilisatoren die uitzonderlijke comfortniveaus bieden.


Uitgerust met een uitgebreide selectie waterspeelgoed boordevol actie, laat Sherakhan u en uw gasten de Middellandse Zee omtoveren tot uw eigen privéspeeltuin. Waaronder een laserzeilboot om de ontdekkingsreiziger in je naar boven te halen of om de zee op te gaan op de jetski's die je kracht en controle op het water te bieden. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Sherakhan ook over waverunners, versleepbaar speelgoed, waterski's, wakeboards, kajaks en nog veel meer. Sherakhan heeft ook een Joker Clubman Tender van 7,3 m/23'11" om u gemakkelijk te vervoeren.


Laat Sherakhan je de magische plekken, culinaire hoogtepunten en unieke ervaringen van de Middellandse Zee en Noord-Europa tonen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Splendeur

Sherakhan biedt een ervaring van luxe en grandeur die anders is dan elk ander jacht, Michelin sterren chef, spa, schoonheidstherapeut en grootse interieurs.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

3x Tenders

2x Kayaks

2x Snorkeling Sets

1x Monoski

8x Towable Toys

3x Jet Skis

3x Wakeboards

2x Sailing Dinghies

2x Knee Boards

10x Snorkeling Sets

4x SUP Boards

3x Water Skis

1x Slide

1x Body Board

2x Fishing Equipment

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page