top of page

Stardust of Mary

Yacht, People Icon.png

Gasten:
8

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2015

Ruler.png

Lengte:
26.3m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
4

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
4

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€55.000/week

Op zoek naar een unieke bestemming om te verkennen? Portugal, een relatief onbekende charterbestemming, attracties die verder reiken dan de prachtige kustlijnen en de prestigieuze regio van de Algarve. Ontdek als eerste de westelijke kustlijnen en de Atlantische Oceaan. Dompel jezelf onder in de rijkdom van kleurrijke cultuur en buitengewone avonturen die buiten de hoofdstad te wachten staan.


Stardust of Mary is ontworpen en gebouwd door Sunseeker, ze is een dynamisch superjacht van 26 meter uit de populaire 86-serie van de Britse scheepswerf. Een strak sportjacht met een topsnelheid van 28 knopen, ze is de perfecte combinatie van prestatie en stijl. Ze is ook uitgerust met stabilisatoren voor een soepele rit door het tegengaan van rollen veroorzaakt door golven of wind, het biedt echt een buitengewone mediterrane cruise-ervaring. Ze werd in 2015 opgeleverd en werd in 2020 prachtig opnieuw ingericht en beschikt over een ruim open interieur met vier luxe ensuite-passagiershutten, afgewerkt met glanzende houten panelen met crèmekleurige lederen accenten. Haar uitgestrekte buitenruimtes omvatten een eethoek in de buitenlucht op het achterdek, een drievoudig zonnedek in de boeg plus een fantastische lounge en bar op de flybridge.


Ze heeft volledige omhullende ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt om hetzelfde fantastische panoramische uitzicht te verlichten alsof u op het buitendek stond. Ook heeft ze een uitklapbaar balkon om een nog betere verbinding met de omgeving te creëren. Enkele van de belangrijkste opvallende kenmerken zijn een centrale verhoging en een tv die de elegant ingerichte salon scheidt van de formele eethoek. Vooruit, op het observatiegebied is er een ontbijtbar.


Ze is echt het perfecte jacht om met familie en vrienden de prachtige kustlijnen van Portugal te verkennen en te ervaren.

Akiko, Highlight 01.jpg

Luxe ontwerp

Met het royale binnen volume van een veel groter jacht, biedt ze echt ruime ruimtes die prachtig zijn gedecoreerd, samen met haar grote ramen creëert ze echt een perfecte mix van haar omgeving.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x 2016 Williams Turbojet 385

1x Diesel Fuelling Station

3x Paddle Boards

1x Sea Bob

1x Radinn Electric

1x Large Banana

Surfboard

Water Skiing Gear

Towable Discs Inflatables

Snorkelling Gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page