top of page

Suri

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar: 1978
Refit: 2012

Ruler.png

Lengte:
63.4m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
7

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
19

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€350.000/week

Voor degenen die op zoek zijn naar een episch avontuur vol activiteiten met een hoog octaangehalte, Suri is het jacht dat u tot uw beschikking wilt hebben. Met een overvloed aan tenders en speelgoed voor land, zee en luchtverkenning, er zijn er niet veel jachten zo uitgebreid als Suri.


Of u nu aankomt per helikopter, watervliegtuig of een van de vijf tenders, waaronder de glorieuze 9,1 m Stan Craft Speedster, wij verzekeren jou dat je een avontuur van je leven tegemoet gaat. Ga samen met de V&J specialist met de motoren of mountainbikes van het jacht naar het strand in de 7 meter lange Munson-landingsboottender om aan wal te verkennen terwijl de bemanning de strandbarbecue opzet. Stuur het watervliegtuig op voor een vogelvlucht van uw bestemming of neem de helikopter om de verborgen juweeltjes te vinden. Stap aan boord van de volledig uitgeruste Intrepid-tender voor een sportvissessie, voel de adrenaline op een verbazingwekkende selectie van waterspeelgoed in haar goedgekeurde RYA-trainingscentrum, vaar met de klassieke zeil jacht van Suri of sluit je aan bij je eigen Padi-divemaster om de mysteries van de onderwaterwereld te verkennen.


Suri tikt echt alle verkenningsjacht boxen aan, met een eethoek in de buitenlucht heerlijk in de schaduw van de luifels en een grote jacuzzi op het zonnedek met een observatielounge waar je kunt genieten van de geweldige omgeving om je heen. Doe je dagelijkse training in de speciale fitnessruimte op het benedendek, kijk films in de mediaruimte en als je je ogen kunt weghouden van de ramen in de vloer die het onderwaterleven in zicht brengen. Geniet van een massage in de spa en reinig vervolgens met een stoombad, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos aan boord van Suri.


Ze heeft een met glas omsloten lounge op het brugdek met uitzicht op het helikopterplatform, een skylounge met bar en eettafel en een Portugese brug daarvoor. Haar bovendek heeft een master suite met badkamers voor hem en haar en een privékantoor, samen met vier VIP-suites, elk met enorme ramen. Een verdere dubbele cabine en dubbele cabine op het benedendek completeren de accommodatie voor 12 in zeven gastenhutten en 19 bemanningsleden om aan al uw wensen te voldoen.

Akiko, Highlight 01.jpg

Ongelooflijke speelgoeddoos

Haar hangar bevat een ongelooflijke reeks speelgoed en tenders, de lijst gaat maar door en door, klaar om elke locatie, land, zee en in de lucht, te verkennen.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Eurocopter AS350 Helicopter

1x SeaRey Seaplane

1x 9m Stan-Craft Wooden Speedster

1x 11m Intrepid Centre Console Cuddy

1x Munson Packman Landing Craft

1x 3.3m Nautica 15 DL RIB

1x 3.4m Avon Rover 340 RIB

3x Jet Skis

3x SUP Boards

4x Kayaks

2x Rowing Boats

1x Hobie Cat

2x BMW GS650 Motorcycles

Fly and Hover Boards

Snorkelling and Scuba Equipment

Dive compressor

Cannondale Hybrid and Road Bicycles

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page