top of page

Wanderlust

Yacht, People Icon.png

Gasten:
12

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2022

Ruler.png

Lengte:
85m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
8

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
24

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€880.000/week

In 2022 is er een nieuw geheim wapen ter water gelanceerd, de 85,3 meter lange Wanderlust van Silver Yachts, dezelfde scheepswerf achter de beruchte Bold. De filosofie achter dit buitengewone Sports Activity Vessel (SAV) is de innovatieve balans tussen prestaties, luxe en efficiëntie. Qua prestaties evenaart ze haar zusterschip Bold, haar hydrodynamische efficiëntie en state-of-the-art voortstuwingssysteem zorgen ervoor dat ze gemakkelijk vaart met 17 knopen en topt met 23 knopen. Dit breidt uw vaarbereik en duik opties aanzienlijk uit, terwijl de brandstofrekening en de uitstoot laag blijven. Haar zero-speed stabilisatoren zorgen ervoor dat iedereen aan boord een vaste horizon heeft.


Omdat haar vaargebieden zich rond de Indische Oceaan en de Stille Zuidzee bevinden, zijn dit duiklocaties van wereldklasse. Met een achterdek van 30 meter lang dat een enorme ruimte van 400 m² creëert ze het meest ideale platform voor duiken en snorkelen, waar we vanuit de meest epische duikexpedities kunnen ontwerpen voor de fervente liefhebbers van de onderwaterwereld. Je zult gegarandeerd genieten van overvloedige, gezonde riffen, een overvloed aan zeeleven en pelagische soorten die op je bucketlist staan. Dit is ook waar twee van de drie tenders van het jacht, een 7 meter lange strand lander en een 8,3 meter lange Explorer, zijn opgeborgen. De derde is een Windy SR52 achtervolgingstender, met deze tenders tot uw beschikking kunnen we echt epische eilandexcursies creëren. Geloof het of niet, de zijkanten van het achterdek kunnen worden neergeklapt om het achterdek volledig te openen en nog meer veelzijdige ruimte te creëren voor entertainment, ontspanning en spelletjes zoals basketbal, tafeltennis of een golf driving range met visvoerballen. Achter het achterdek vind je een waanzinnige strandopstelling voor de watersportdagen. Met haar zero-speed stabilisatoren creëert ze een ongelooflijk comfort voor haar speelgoedkluis vol met Sea-Doos, Sea Bobs, zeilboten, flite-boards, transparante kajaks, paddle boards en een groot aantal sleepspeelgoed, echt een onverslaanbaar pakket.


Hoewel Silver Yacht haar ontwierp als een S.A.V. (sportactiviteit vaartuig) haar binnenruimtes komen samen om direct een zen-achtige sfeer aan boord te creëren. Het mooie, frisse en elegante interieur geeft echt die wauw-factor geeft zodra je aan boord stapt. Wanderlust is gebouwd om je de vakantie van je leven te bezorgen, ruimte voor maximaal 12 gasten in acht prachtige en ruime suites, is ze echt het perfecte platform om je de quality time te bieden waarnaar je op zoek bent in een charter. Het zonnedek heeft een jacuzzi met glazen voorkant en een intieme, beschutte eetruimte in de open lucht achterin. Een van de meest opvallende kenmerken aan boord en het breedste deel ervan, The Loft. Dit is een wintertuinruimte met kamerhoog privacy glas dat wegschuift om een opmerkelijk schaduwrijk openluchtterras te creëren. Ga naar de skylounge met een hoog plafond en een groot scherm waarop je naar sport kunt kijken en kunt genieten van filmavonden met een thema. Dit is ook de ruimte waar we je de hoogtepunten van je gefilmde avonturen van die dag laten zien. Geloof het of niet, het plafond zelf is een gigantisch scherm. Zoals The Loft en de Heli-hangar zijn ze allemaal uitgerust met geluids, media en lichtsystemen, elk kan elk beeld of video weergeven die je maar wilt, je kunt zelfs het noorderlicht naar binnen halen als je dat wilt. Het bovendek biedt een geweldige ruimte om buiten te dineren met een bar en barbecue voor onvergetelijke chef’s table ervaringen met een enorme serre achterin waar je van je sundowner kan genieten. Wanderlust is echt een buitengewoon jacht met mogelijkheden die verder gaan dan alles wat je tijdens een charter zult ervaren; ze is echt het ultieme platform voor een episch avontuur in de Stille Zuid Oceaan of de Indische Oceaan.


Opmerking - Geregistreerd onder het Yacht Engaged in Trade-schema (YET). Alle mediterrane charters moeten starten in Zuid-Frankrijk, Monaco of Corsica. Voor alle charters moet de hoofdhuurder een niet-EU-ingezetene zijn.


(Zomer locatie - Stille Zuid Oceaan ; Winter locatie - Indische Oceaan)

Akiko, Highlight 01.jpg

Helikopteractie

Niet één maar twee speciale gecertificeerde helikopterplatforms voor AW109S Grand-helikopters en een Heli-hangar.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

3 x Tenders

2 x Sailing dinghies

1 x Deck jacuzzi

4 x Waverunners

4 x SeaBobs

4 x eFoils

2 x Kayaks

4 x Stand up paddleboards.

Wakeboard

Waterskis

Inflatable tows

Snorkelling gear

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page