top of page

Yersin

Yacht, People Icon.png

Gasten:
18

Yacht, Calendar Icon.png

Jaar:
2015

Ruler.png

Lengte:
76.6m

Yacht, Bed Icon.png

Cabines:
8

Yacht, Captain Icon.png

Crew:
22

Yacht, Euro Icon.png

Prijs: Vanaf
€480.000/week

Geïnspireerd door de beroemde Calypso van Jacques Cousteau, Yersin is een meesterwerk gewijd aan avontuur, verkenning, duurzaamheid en wetenschappelijk onderwijs. Een rasecht ontdekkingsvaartuig die overal ter wereld kan worden ingezet. Yersin is bekroond met de CLEANSHIP-klasse notatie en is in staat om u naar de uiteinden van de aarde te brengen met weinig tot geen impact op het milieu, wat haar tot een van 's werelds schoonste en meest groene schepen maakt. Met alle luxe van een modern jacht, geschikt voor 18 gasten. Dit bewezen multifunctionele groene jacht werd gebruikt voor privé-ontdekkingsreizen en gecharterd voor missies onder leiding van onder meer de prestigieuze Explorations de Monaco. Klaar om de wereld te verkennen zonder een spoor achter te laten. Ontdek de zeven zeeën zonder afval of afwijzingen en maak een schone reis rond de wereld.


Hoewel Yersin het beste in innovatieve nieuwe technologie laat zien, doet het geen concessies aan luxe en comfort. U kunt veilig op Dynamic Positioning blijven in enkele van de meest uitdagende gebieden van de wereld. Tot de voorzieningen aan boord behoren een lift die alle gastendekken met elkaar verbindt, een spa, een hamam, een fitnessruimte, een bioscoop, verschillende eetruimtes, lounges, een lobby en 8 passagiershutten. Ze werd opgevat als een echte ontdekkingsreiziger, ontworpen om van de Polen naar de evenaar te cruisen met de faciliteiten die een reeks multifunctionele aanbestedingen omvatten, een mediaruimte, een ziekenhuis en een professionele duikfaciliteit.


Gebouwd door Piriou, een Franse scheepswerf gespecialiseerd in de bouw van oceanografische, pelagische visserij en marineschepen, is Yersin ontworpen om u naar de meest afgelegen bestemmingen ter wereld te brengen met het hoogste niveau van veiligheid, luxe en comfort. Ze voldoet aan de eisen van SOLAS-passagiersschepen, biedt de hoogste maritieme veiligheidsnormen en beschikt over een uitzonderlijk aantal functionele functies voor verkenning. Yersin heeft ultramoderne onderzoekslaboratoria en een klaslokaal/ conferentieruimte aan boord, wat het perfect maakt om wetenschappelijk onderzoek en natuurbehoud projecten te ondersteunen terwijl u geniet van uw charter, dit verhoogt uw charteravontuur echt, het biedt een kijkje in de natuurlijke wereld en geeft onvergetelijke ervaringen. Maak uw stempel zonder een spoor achter te laten.

Akiko, Highlight 01.jpg

Duikfaciliteiten

Yersin heeft een volledig uitgerust duikcentrum en met lucht- en nitrox-mogelijkheden het biedt alles wat je maar kunt bedenken voor professioneel en recreatief duiken.

Tenders & Toys

Please note that tenders and toys are subject to regular upgrades and changes.

We will update you on the latest information.

1x Water Osprey 37 Tender

2x Zodiac Hurricanes

2x RIBs AKA F35

1x Trekking Sticks & Grips Set

4x Kayaks

2x Water-skis

4x SUP Boards

Munson Landing Craft

Dive Centre

Wakeboard

Sailing Dinghy

Galerij

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page