top of page

De Telegraaf

De Telegraaf Newspaper

Oktober-2022

We waren verlamd van ontzag en pracht. Die ene magische reis.

- Sigrid Stamkot -

Countryside Road

Mooiste herinnering

Mijn vrouw en ik zijn gecertificeerde redding duikers en organiseren ook duikexcursies. Tijdens een duik bij El Nido, vlak bij de prachtige Miniloc eilanden, werden we ineens vergezeld door een school van zes walvishaaien, soms op maar een meter afstand, een half uur lang. Eenmaal uit het water waren er emotioneel van.


Vergeten

In het vliegtuig naar Singapore heb ik een mijn paspoort in het vliegtuig laten liggen. Ik kwam er pas bij de paspoortcontrole achter. Het vliegtuig was schoongemaakt en nieuwe passagiers waren al aan het boarden. Gelukkig kwam de piloot ‘m na een half uur zelf brengen!

Countryside Road
Countryside Road

Mooi vliegveld

Op Singapore Changi Airport zijn de efficiency, de verbluffende architectuur en de winkel- en eetgelegenheden van wereldkwaliteit. Spa’s, een wilde kurkentrekker waterval, bioscopen, tentoonstellingen, een vlindertuin: echt alles is daar.


Gadget

Mijn Ocean Bottle, een thermofles gemaakt van 11.9 kilo gerecycled plastic uit oceanen en rivier systemen.


Onvergetelijk

Met rangers en onderzoekers van het Sumatra Orang-oetan Conservatie programma zochten we verkoeling in een meer van het Mount Leuser national Park. Een groep wilde olifanten dacht er hetzelfde over. Op dat moment waren we verlamd van ontzag en pracht, we konden niet beseffen wat er gebeurde.

Countryside Road

Altijd mee

Mijn fotografie en video appratuur. Ik vind het belangrijk om onze reizen en momenten vast te leggen.


Ooit terug naar…

Als kind reisde ik met mijn moeder en zusje een paar keer naar Canada om familie te bezoeken.

Het is één van de mooiste bestemmingen. De pure wildernis van Britsh Columbia, Newfoundland, Manitoba en de Noordwestelijke territoria zijn uniek en zo goed behouden.


Favoriet

Australië, Nieuw-Zeeland en de zuidelijke Stille Oceaan. Zo verschillend met elk eigen cultuur, tradities en pracht, met een ongekende reeks aan avontuur, sport, watersport en natuur en een unieke dierenwereld. Maar ook geweldige accommodaties op adembenemede locaties. Mijn favoriet is het Pretty Beach House in Bouddi National Park in Australië.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page