top of page

Masters

Masters Expo

Februari-2021

Zijn doel? Mensen de uitzonderlijke planeet te laten ontdekken en eeuwige herinneringen creëren.

- Mical Joseph -

Countryside Road

Wekelijks wordt een unieke MASTERS Member uitgelicht. Een MASTERS Member is lid van MASTERS League. Jasper Sigon is de Co-founder van Voyages & Journey. Hij bedenkt op maat gemaakte reisconcepten voor het hogere segment en voert deze van A tot Z uit. Zijn doel? Mensen de uitzonderlijke planeet te laten ontdekken en eeuwige herinneringen creëren.

Countryside Road
Countryside Road

Voyages & Journeys

Eind 2018 lanceerde Jasper en zijn compagnon het exclusieve reisbureau Voyages & Journeys. Gericht op het hogere segment creëert hij de mooiste en meest exclusieve op maat gemaakte reizen. Hij laat mensen op een duurzame en verantwoordelijke manier de wereld ontdekken. Alles wordt van A tot Z geregeld: van een bijzondere safari in Zuid-Afrika tot aan heliskiën in Groenland, niks is hen te gek. “Als een klant ons benaderd, dan bouw ik eerst een vertrouwensband op. Op basis van alle ideeën en wensen die de klant van te voren heeft aangegeven maak ik drie concepten. Die concepten leg ik bij de klant neer en daar komt dan één concept uit. Dan komt onze kracht naar boven: mijn compagnon en ik kunnen ook met de klant(en) meereizen”, aldus Jasper. In tegenstelling tot de reguliere reisbureaus houdt het na het bedenken en plannen van de reis bij Voyages & Journeys niet direct op, want Jasper en zijn compagnon gaan door tot het beste resultaat.

Countryside Road

Best of the Best

Door de jaren heen heeft Voyages & Journeys de kans gekregen om nauw samen te werken met natuurbeschermers, biologen en natuuronderzoekers. Hierdoor konden de meest onontdekte en ecologische diverse bestemmingen over de hele wereld verkend worden. Op iedere reis wordt er gelet op de kleinste details om een uniek perspectief te bieden op biodiversiteit, dieren in het wild, cultuur en tradities.


MASTERS League

“Begin 2021 ben ik lid geworden van de MASTERS League. Ik bezoek al sinds 2017 MASTERS EXPO. Een paar weken terug kreeg ik de mogelijkheid om toe te treden tot de League want het gehele concept, de uitstraling en de bereikbaarheid trekken mij heel erg aan. Ik was al een tijdje opzoek om mij bij iets soortgelijks aan te sluiten. Vooral om mijn gedrevenheid met andere mensen en ondernemers te delen vind ik gewoon heel erg interessant.”»»» Voor de originele publicatie klik hier «««

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page