top of page

Masters PT

Masters Expo

Maart-2022

Wanneer je met Voyages & Journeys reist, weet je zeker dat je iets bijzonders te wachten staat. De reisorganisatie gaat veel verder dan het buitengewone.

- Mical Joseph -

Countryside Road

Het betoverende Portugal biedt voor ieder wat wils. MASTERS vindt Voyages & Journeys de perfecte reisorganisatie die je wegwijs maakt in Selecção das Quinas. De golvende heuvels van Alentejo, wijngaarden verspreid van het noorden naar het zuiden en culinaire hoogtepunten die het erfgoed en de cultuur verklaren uit de elfde eeuw. Ontdek de buitengewone biodiversiteit van de Azoren, een speeltuin voor de avonturiers en bewonder het land met je eigen ogen.


Een reis om nooit te vergeten

Wanneer je met Voyages & Journeys reist, weet je zeker dat je iets bijzonders te wachten staat. De reisorganisatie gaat veel verder dan het buitengewone. Naast het begeleiden van de gasten naar de verschillende unieke plekken op de aarde, is Portugal een bijzondere bestemming voor Voyages & Journeys, want in dit land begon het allemaal. Naast de prachtige stedentrips zoals Lissabon, Porto en de gouden kusten van de Algarve heeft Portugal nog zoveel meer te bieden. Trek naar de regio Alentejo, een van de best bewaarde landschappen en één van de dunst bevolkte regio’s van Zuid-Europa. Het uitgestrekte open land herbergt zowel traditie als hedendaagse cultuur, en vernieuwt zichzelf als een regio die wel mondiaal maar niet geglobaliseerd is. Het gevoel voor schoonheid is bijna overal te vinden.

Countryside Road
Countryside Road

Adembenemend en one of a kind

Ga meer naar het noorden en ontdek de chaotische landschappen toppen en het adembenemende uitzicht op de Serra de Estrela met 250 km bewegwijzerde wandelpaden, waag je op de Paiva-paden waar je de langste voetgangershangbrug ter wereld vindt. Iets verder naar het noorden vind je de Douro-vallei, gemarkeerd door kleine valleien met terrasvormige wijngaarden, omzoomd door olijfbomen, en ondersteund door vele kilometers leistenen muren, herbergt een typische mediterrane fauna en flora, en vormt een van ‘s werelds meest fascinerende architecturale werken, waar menselijke kracht en de grootsheid van de natuur op unieke wijze worden gecombineerd, met de rivier de Douro als een kern identiteit factor.

Countryside Road

Voor de avonturiers

Reis naar één van de zeven natuurlijke wonderen van Portugal, Caldeira das sete Cidades, Ontdek de prachtige eilanden van de Azoren met een expeditie jacht. Geniet van zowel een actieve als ontspannende avontuur, zeil de Azoren met Ragnar, het ultieme verkenningsjacht; Begeleid door jouw Voyages & Journeys-expeditieleider aan boord sta je voor een onvergetelijk avontuur, walvissen spotten en duiken van wereldklasse of ga op pad met de helikopter aan boord en ontdek unieke wandel en grot routes.»»» Voor de originele publicatie klik hier «««

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page