top of page

Fietsavonturen

Fietsavonturen

To me, it doesn’t matter whether it’s raining or the sun is shining or whatever: as long as I’m riding a bike I know I’m the luckiest guy in the world.

- Mark Cavendish -

We zeggen altijd om een bestemming echt te ontdekken je de mensen, de cafés, de dorpen en de keuken, zeg maar de verfijnde dingen in het leven moet ervaren. Een van de meest uitzonderlijke manieren om dat te doen is per fiets! Wij ontwerpen de meest bijzondere fietsroutes, of het nu gaat om elektrische, race- of trekfietsen of als je met je mountainbike buiten de gebaande paden wilt gaan in de meest extreme omgevingen. Wij hebben alle middelen en ervaring in huis om het gehele traject naar uw wensen en eisen vorm te geven.

Cycle Adventures, Picture (01).JPG

In 2021 hebben we de meest bijzondere fietsroute uitgevoerd die we tot nu toe hebben ontworpen. Het begon in Nederland en eindigde in het zuiden van Spanje voor 2 vriendinnen met een duur van 35 dagen, meer dan 2700km volledig op maat, we creëerden elk GPX-punt voor het Garmin-navigatiesysteem, nood transfers, meer dan 20 restaurants met Michelin-sterren, wijnproeverijen, privé-excursies, 32 accommodaties die tot de beste van Europa behoren, gespecialiseerde spa- & beautybehandelingen, familieleden die tussendoor op bezoek wilden en nog veel meer, echt tot in de puntjes verzorgd. Na het voltooien van deze reis kunnen we bij Voyages & Journeys zeker zeggen dat we elk fietsavontuur kunnen ontwerpen op elk niveau dat u zoekt.

Als je op zoek bent naar meer adrenaline, geen zorgen, we werken samen met de meest ervaren mountainbikegidsen en partners in de branche, wat ons in staat stelt om je naar de meest afgelegen en extreme omgevingen te brengen, of je nu wilt Heli-mountainbiken in het Britse Columbia (Canada), de Italiaanse Dolomieten, Bhutan, Nepal, Wanaka - Nieuw-Zeeland en de outback's van Australië of stap op je Fatbike en verken de Witte Woestijn op Antarctica. We got you covered!

Cycle Adventures, Picture (05).jpg

Laat ons herinneringen en verhalen creëren die je een leven lang bijblijven! Onze fietsavonturen zijn volledig ontworpen om aan alle eisen van uw gezin te voldoen. Of u nu reist met uw kinderen, tieners, jonge volwassenen of meerdere generaties, wij zorgen ervoor dat de route, activiteiten en accommodaties perfect zijn voor alle leeftijden, waar u samen kunt komen en de dagelijkse prestaties kunt delen terwijl u geniet van heerlijke maaltijden en drankjes. Ben je klaar om je fietsavontuur te beginnen?

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page