top of page

Golf

Breng uw Golfervaring naar Nieuwe Hoogten

No matter how good you get you can always get better, and that’s the exciting part.

- Tiger Woods -

Er is iets aan het zijn op de golfbaan, omringd door ongerepte natuurlijke omgevingen, dieren in het wild die ronddwalen en genieten van de zonnestralen en hun natuurlijke omgeving en de adembenemende uitzichten. Ook het sociale aspect is fantastisch, het is de perfecte omgeving om bij te praten met vrienden of familie, genietend van een goed spel gecombineerd met uitzonderlijke voorzieningen.

Golf, Picture (01).jpg

Dankzij onze kennis en ervaring rond deze prachtige sport implementeren we de meest uitzonderlijke golfbanen over de hele wereld samen met onze vakantie en avontuurlijke planningen die resulteren in de perfecte combinatie van vrije tijd en golf. Of het nu gaat om de Hirono golfclub in Japan, Pebble beach in California, St. Andrews in Schotland, de beroemde Augusta in Georgia, USA of de Cape Kidnappers in New Zealand, Wolf Creek in Nevada USA en de Legend Golf & Safari Links in Zuid-Afrika om maar een paar op te noemen. Naast onze op maat gemaakte reizen en ervaringen, kunt u een onvergetelijke luxe golfervaring verwachten.

Afgelopen December en Januari hebben we een prachtige golfplanning gecreëerd waarbij we verschillende golfbanen hadden gecombineerd, waaronder de Robert Trent Jones II-golfbaan in St. Nevis rond de Leeward eilanden in het Caribisch gebied tijdens een 15-daagse jacht expeditie die we hebben uitgevoerd, het was echt een uitzonderlijke golfervaring.

Golf, Picture (05).jpg

Of je nu wilt golfen met uw familie, vrienden of met een groep, wij ontwerpen golf planningen volledig op maat op basis van de eisen en wensen van u en uw reisgenoten. Zo creëren we de perfecte balans tussen vrije tijd, ontspanning, spannende excursies en tee times gecombineerd met prachtige accommodaties. We bieden ook de mogelijkheid om uw swing- en golftechniek tijdens uw verblijf te verfijnen, we werken samen met professionele leraren die PGA-gecertificeerd zijn en behoren tot de beste 50 in de wereld, zij zullen uw vaardigheden verbeteren terwijl u de baan bewandelt. Of u nu op een jachtexpeditie, vakantie met uw gezin of een weekend met vrienden bent, bij V&J ontwerpen wij golfervaringen die verder gaan dan alles wat u heeft meegemaakt.

Als je op zoek bent naar echt iets echt uitzonderlijks, probeer dan onze golftoernooien verspreid over meerdere landen die volledig zijn afgestemd op uw groep. Spring in een privéjet die tijdens het toernooi aan uw groep is gewijd en speel op golfbanen op verschillende bestemmingen gecombineerd met buitengewone culinaire hoogtepunten, entertainment, onberispelijke accommodaties.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page