top of page

Reis met een Doel

Reis met een Doel

Naast onze passie voor avonturen vol met adrenaline, onze liefde voor het leren over andere culturen, tradities en hun geschiedenis, is de belangrijkste reden dat we V&J hebben opgericht dat we met elk reisschema of avontuur echt een verschil maken. Het steunen van de strijd tegen klimaatverandering, leer en ervaar bij het helpen van natuurbehoud projecten, ondersteun K9 en anti-stroperij rangers, natuuropvangcentra ’s en reservaten die de dieren in het wild beschermen, echte projecten die een verschil maken en geen misbruik maken de financiering die ze ontvangen.


We creëren de meest opmerkelijke reizen en privé-evenementen in de meest uitzonderlijke bestemmingen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, huwelijksreizen, familiereünies, vriendenuitjes, noem maar op, maar we doen dit altijd op een ethische manier, ongeacht waar, de lokale gemeenschap en het milieu is altijd gebaat bij onze aanwezigheid, dat noemen we verantwoord reizen.

Fluffy White Clouds

Klanten die met V&J reizen zijn doorgewinterde reizigers en lopen meestal met de vraag: wat nu? Dit is precies waar V&J in gespecialiseerd is, wij gaan verder dan het buitengewone. We combineren de inspiratie van de klant en creëren planningen waarin we educatief en onvergetelijk entertainment combineren dat laat zien hoe zinvolle inspanningen voor natuurbehoud eruitzien en kennis biedt die de gehele ervaring verrijken.


Deze activiteiten zijn onder meer, het assisteren bij het herstel van koraalriffen op de Malediven of de Fiji-eilanden, de Afrikaanse bush ingaan en dierenartsen en rangers helpen om tags in de oor van een neushoorn te plaatsten in Zuid-Afrika, bezoek baanbrekende opvangcentra ‘s voor wilde dieren die olifanten, neushoorns en vele andere dieren in het wild redden, beschermen en rehabiliteren in Kenia of ontdek de schoonheid van onze onderwaterwereld zoals de Cocos-eilanden of de Stille Zuidzee samen met mariene biologen en wetenschappers en ervaar uit de eerste hand over het behoud van het oceaanleven, doe vrijwilligerswerk en help bij het behoud van zeeschildpadden in São Tomé & Principe.

Fluffy White Clouds

“Sadly, there are still a lot of so-called sea turtle experiences where tourists are allowed to engage in activities that represent a serious problem and are not really helpful.” – Vanessa Mestre


Through the last years we build a unique network of wildlife scientists, veterinarians, rangers, wildlife photographers and conservation projects that are experts in handling wildlife, so that you can interact with them on a way that you have never imagined before, and in a safe manner – creating truly life changing experiences.

Fluffy White Clouds

Onze ecosystemen herbergen niet alleen dieren in het wild en prachtige landschappen, ze omvatten ook lokale gemeenschappen, uit onze ervaring hebben natuurbehoudsinspanningen het ultieme effect wanneer de getroffen gemeenschappen het werk zelf actief ondersteunen en leiden, deze aanpak heeft echt het meeste effect! Bijvoorbeeld in Kenia, waar de lokale bevolking die vroeger wilde dieren jaagde om te overleven, nu worden heropgeleid tot boswachters of dierenopvangmedewerkers die nu hun leven wijden aan het behoud van dieren in het wild en hun omgeving, de bewoners van de Malediven van Moorea in Fiji die complete koraalriffen herstellen of in São Tomé & Principe, waar voormalige vissers die vroeger op schildpadden jaagden, nu deel uitmaken van het team dat helpt om de soort te behouden.

Fluffy White Clouds

Maar zoals we allemaal weten, zijn er in sommige landen meestal financiële beperkingen. Om verantwoord te reizen, of hoe wij het graag noemen 'reis met een doel', helpen en ondersteunen we de benodigde beschermingsinspanningen zoals het scholen en trainen van rangers, het financieren van de benodigde uitrusting voor de K9 en ranger teams, voedsel voor de dieren, benodigdheden en onderhoud voor dierenartsen en opvangcentrums voor dieren in het wild. Door te reizen met V&J doneer je direct aan deze natuurbeschermingsorganisaties die in staat zijn om de lokale gemeenschappen deel te laten nemen en te laten profiteren van natuurbehoud, dit is echt net zo fundamenteel als het kunnen leven en overleven van wilde dieren in hun omgeving.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page