top of page

Waarom Reizen met Ons

Waarom Reizen met Ons

Wij zijn hier om jou naar de uiteinden van de wereld te brengen en je doelbewust door de meest bijzondere paradijzen te leiden. Voor ons is reizen meer dan een passie, het is een educatief hulpmiddel om meer te leren over onszelf, onze planeet en haar adembenemende biodiversiteit en diversiteit, die de ervaring echt enorm verrijken. Geboren uit twee oprichters die over de hele wereld hebben gereisd en nog steeds reizen, zijn ze erop uit om het luxe reizen te transformeren “er is zoveel meer mogelijk dan men weet” – Vanessa Mestre


Tijdens onze reizen hebben we werkelijk adembenemende plekken bezocht, interactie gehad met culturen die ons echt een zijde van het leven hebben geleerd dat voor ons totaal onbekend was, er waren momenten die ons leven echt veranderd hebben. Wat ons compleet overrompeld heeft, is de impact die onze aanwezigheid had op de lokale gemeenschap en het milieu.


Tijdens onze reizen in Sumatra, Indonesië, bezochten we het UNESCO Leuser World Heritage-ecosysteem, de laatste plek op aarde waar tijgers, olifanten, orang-oetans en neushoorns nog in het wild samenleven. De FKL-rangers die ons door de dichte jungle leidden, toonden ons de werkelijk magische band tussen dieren in het wild en hun ecosysteem en het belang om het te beschermen. Jammer genoeg kregen we ook de vernietiging van hun ecosysteem te zien, illegale stroperij en de impact van grote industrieën, het is een beeld dat je nooit zult vergeten. Momenten als deze maakten ons bewust van hoe impactvol het is om doelgericht te reizen, en Voyages & Journeys weerspiegelt de waarden en ervaringen waar wij voor staan.

Fluffy White Clouds

Momenten gecreëerd door jouw inspiratie

Waar hou je van? Wat vind je niet leuk? Wat is je passie? Waar ligt jouw nieuwsgierigheid? Dit zijn enkele van de vragen die bij het plannen van een perfecte reis komen kijken. We willen het echt allemaal weten. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek onder het genot van een lunch, een borrel of middels een videogesprek om uit te leggen wie we zijn en waar V&J voor staat dan beginnen we met een blanco vel papier, waar we geheel op basis van jouw inspiratie en ideeën jouw avontuur creëren.


Bij V&J zijn we er trots op dat elke reis of elk spectaculair avontuur volledig door onszelf wordt gecreëerd, we werken niet met kant-en-klare routes of de reisroute van iemand anders. Uw inspiratie bepaalt de richting waarin wij de onvergelijkbare route op creëren die de meest deskundige reiziger uitdaagt.

Fluffy White Clouds

Our expertise makes it possible

Whether it is sailing to Antarctica to witness the Solar Eclipse, going on a diving expedition around the Cocos Islands, guiding you to the far edges of Lapland, or through the wilderness of British Columbia; we understand more than ever that it takes a team of world experts to please the truly curious minds. Archaeologists, astronomers, anthropologists, marine biologists, professional photographers, naturalists and amazing conservation projects, the list goes on. Together with our unique network of specialists and industry partners, we outmanoeuvre the most challenging obstacles and turn them into exciting opportunities.

Fluffy White Clouds

Elke dag gaan zijn wij op zoek naar het nieuwe en opwindende

De evolutietheorie van Charles Darwin stelt dat evolutie plaatsvindt door natuurlijke selectie. Individuen in een soort vertonen variatie in fysieke kenmerken. (…) Als gevolg daarvan overleven de individuen die het meest geschikt zijn voor hun omgeving, en als ze voldoende tijd krijgen, zal de soort geleidelijk evolueren.


Dit is een goede analogie voor de liefde voor reizen, er is altijd iets nieuws en spannends om te ontdekken en te ervaren. In Jasper zijn eigen woorden "Het is een honger die nooit stilstaat"


Elke dag communiceert ons team met specialisten en lokale gemeenschappen, zijn we op zoek naar het buitengewone, kijken we hoe we toegang kunnen krijgen tot de meest opmerkelijke locaties ter wereld en hoe we daar een onvergetelijke ervaring om heen kunnen creëren. Tijdens onze reizen kijken wij zeer nauwkeurig hoe we de lokale gemeenschap en lokale natuurbeschermingsprojecten kunnen helpen, zodat we ervoor zorgen dat het milieu en de lokale gemeenschap profiteren van onze reizen.

Fluffy White Clouds

Opgericht in 2017 en constant verhogen wij de lat

Dag in dag uit, jaar na jaar ontwikkelen wij voortdurend onze kennis, openen we steeds meer deuren die voor de meesten gesloten zijn, ontwikkelen we avonturen die niet voor de zwakzinning zijn, reizen die de zeven continenten verbinden met onze oceanen.


Wij bieden onze klanten ervaringen die veranderen in herinneringen en verhalen die een leven lang meegaan, reizen zoals ze nog nooit eerder hebben meegemaakt.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page