top of page

Treinen

Treinen

Travel changes you. As you move through this life and this world you change things slightly, you leave marks behind, however small. And in return, life and travel leaves marks on you.

- Anthony Bourdain -

Kijken naar de prachtige landschappen die als een elegante muze op de achtergrond voorbijtrekken terwijl je geniet van een kop thee of van een glas wijn is een perfecte manier van reizen, laat je meevoeren door inspirerende landschappen tijdens een luxe en zeer comfortabele treinreis. Deze legendarische routes brengen je naar plaatsen die normaal niet of moeilijk te bereiken zijn. Het land doorkruisen met de trein zorgt voor een elegante en levendige romantiek, en onze unieke treinreizen laten u de grote pracht ervaren van reizen aan boord van een luxe en historische treinwagon.

 

Aan boord van The Ghan doorkruis je de zinderende woestijn landschappen en rode rots formaties van de Australische Outback. Uitzonderlijke fijne diner arrangementen worden bereid door de chef-koks die samenwerken met lokale boeren en leveranciers, zodat u kunt genieten van de verse regionale producten. Verken de zeven prefecturen van Kyushu, de diverse natuur, geschiedenis en oude culturen van het eiland die per regio verschillen.

 

Iedereen die aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express stapt, betreedt de romantiek en sfeer van de grote Gatsby. Het is verreweg de meest legendarische reeks rijtuigen ter wereld. Het belooft u niet alleen door Europa te brengen, maar u ook terug in de tijd te vervoeren. Met zijn gepolijst hout, weelderige bekleding en antieke armaturen, belichaamt de trein de glamour en elegantie van de Gouden Eeuw van reizen.

 

Stap aan boord van de Rovos Rail, een van de meest excentrieke treinreizen ter wereld.

Je maakt een moderne ontdekkingsreis met een historische context dwars door de landen van zuidelijk Afrika. Tijdens je reis zie je de buitengewone flora en fauna en ecologische biodiversiteit aan je voorbij trekken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mooiste treinreizen wereldwijd.

 

Geniet van al het comfort van een boetiekhotel van wereldklasse, geniet van werelds meest exclusieve treinroutes in het volle zicht vanuit uw suite of lounge, ervaar de culinaire hoogtepunten die zich aanpassen aan de regio waar u doorheen reist. Met onze kenmerkende services en de uitstekende persoonlijke services aan boord, zorgen we voor een probleemloze reis. 

Onze trein bestemmingen

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page