Contact Us

Laten we Beginnen

Een van de meest comfortabele voordelen van reizen met Voyages & Journeys is dat we elke reis vanaf het begin creëren en samenstellen en op verzoek prijzen verstrekken. We hebben een team van goed geïnformeerde reisprofessionals die u en uw reisideeën graag willen leren kennen. Bekijk de hoofdlijnen van hoe we werken.

Onze tarieven

 

Storting

Het doet ons veel voldoening om de perfecte service te bieden en onze garantie na te komen dat elke reis zorgvuldig is gepland. We zullen om een aanbetaling vragen (bijgeschreven op het totale bedrag van je reis) voordat we beginnen met het ontwerpen van je avontuur. Dit geeft ons de tijd die we nodig hebben om elk detail tot in de puntjes te plannen.

 

Prijs op aanvraag

Elke reis die we plannen is uniek en we zorgen voor een gedegen kostenraming die past bij uw budget. Elke prijsevaluatie omvat elk detail.

 

Eventualiteit

Uit onze ervaringen hebben we geleerd dat dingen onverwachts kunnen veranderen, daarom spreken we met u af om een noodfonds aan te houden voor uw reis (terugbetaald aan het einde van uw reis indien ongebruikt). Dit stelt ons (bedrijf en opdrachtgever) in staat om tijdens uw reis de nodige regelingen te treffen zonder u te storen voor verdere betalingen. Voorbeeld: met het COVID-19-verspreidingspercentage over de hele wereld, hadden klanten last-minute wijzigingen nodig om zonder problemen naar hun land te kunnen komen, om stress gerelateerde situaties te voorkomen.

 

Reisplan samengesteld naar uw wensen

Communicatie is heel erg belangrijk voor ons. Wij garanderen dat ons voorstel uw verwachtingen overtreft en aan al uw eisen en wensen voldoet. Bent u niet tevreden, dan gaan wij door met werken en herschikken het voorstel tot u tevreden bent. Als we niet in staat zijn om een reisschema te maken dat echt aan uw eisen voldoet, zullen we uw aanbetaling terugbetalen.

 

Tijd die nodig is om uw reizen te plannen

We begrijpen dat elke klant anders is, sommige klanten plannen graag ruim van tevoren en anderen leven voor de spontane momenten. Een reis kan in 36 uur worden gepland of kan tot 12 maanden duren. Hangt absoluut af van het soort avontuur.

 

Vanwege het unieke karakter van onze ervaringen over de hele wereld, komen we situaties tegen die we nodig hebben om alle benodigde vergunningen te verkrijgen en dat kan tot 12 maanden duren. Wanneer op het laatste moment een reisschema wordt aangevraagd, zullen we onze ervaring en wereldwijde netwerk gebruiken, dus kijk wat er mogelijk is. Desalniettemin zullen we onze hoge normen nooit in gevaar brengen.

 

Uw toegewijde reisspecialist zal u hierover adviseren zodra we uw essentiële zaken hebben bevestigd.

 

V&J Reisspecialist

Wij zijn een team van bereisde specialisten, met een uitgebreide kennis die zich over de hele wereld uitstrekt. Na uw eerste contact met ons krijgt u een persoonlijke reisspecialist toegewezen. Ze zullen uw reis van het begin tot het einde samenstellen en u helpen vanaf het moment dat u vertrekt, per telefoon, videogesprek of discreet in de buurt van uw reis, afhankelijk van uw wensen.

 

Betalingsproces

De betalingsvoorwaarden variëren van reis tot reis. U bespreekt deze kwestie met uw reisspecialist en komt de voorwaarden overeen als onderdeel van ons planningsproces. Wij aanvaarden betalingen via creditcard, bankoverschrijving of contant.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png