top of page

Hoe Werken We

De avonturen en reizen die we bij Voyages & Journeys ontwerpen zijn innovatief en ambitieus. Elke planning is volledig op maat gemaakt voor u, uw gezin of uw groepsvereisten.

 

1. Eerste contact

Bij Voyages & Journeys vinden we het erg belangrijk om elkaar eerst te leren kennen, door middel van een persoonlijk gesprek of (video)gesprek. Door dit eerste contact leggen we een goede basis voor een vertrouwensrelatie. Bovendien kunnen we ook echt uw ideeën, inspiratie en wat u hoopt te bereiken met uw ervaring begrijpen.

 

2. Storting

We geeft ons veel voldoening om u onze diensten aan te bieden en garanderen dat elk klein detail van uw reis zorgvuldig wordt gepland. Daarvoor vragen we een aanbetaling van €350 voordat we beginnen met het ontwerpen van je avontuur. Dit verzekert de tijd die we nodig hebben om u een voorstel te doen dat u de details in perfectie laat zien.

 

We horen u denken “Waarom zou ik €350 vooruitbetalen?”, dat antwoord is heel eenvoudig en transparant: alles wat we aanbieden komt niet vanuit een blauw scherm zoals vele misschien gewend zijn bij de dagelijkse reisadviseur. Bij V&J bouwen we elk detail vanaf het begin op, waarbij we behoorlijk wat tijd en middelen nodig hebben om uw eerste voorstel op te stellen.

 

3. Onderzoek & ontwikkeling

Met de informatie die we tijdens onze eerste interactie hebben verzameld, gaan we naar de tekentafel en beginnen we met uitgebreid onderzoek, terwijl je reis zich begint te ontwikkelen. We werken samen met ons netwerk van wereldwijde partners die pioniers zijn in hun vak om de meest uitzonderlijke ervaringen voor u te ontwerpen.

 

4. Eerste presentatie

We plannen een bijeenkomst of videogesprek om u de opties te presenteren, elk met verschillende niveaus van luxe, actie, avontuur en exclusiviteit. Zodra u de tijd heeft gehad om onze voorstellen te evalueren, plannen we een nieuwe afspraak om het in meer detail te bespreken en het eindresultaat te bepalen.

 

5. Budgettransparantie

Bij de eerste presentatie geven we een gedegen kostenraming. Met dit overzicht kun je elk detail van de reis, gewerkte uren van je reisspecialist, accommodaties, vervoer, etc. overzien.

 

6. Eventualiteitenfonds

Uit ervaring hebben we geleerd dat dingen onverwacht kunnen veranderen. Reden waarom we voorstellen om een ​​noodfonds voor uw reis aan te houden op basis van het totale bedrag van de reis (terugbetaald aan het einde van uw reis indien ongebruikt). Dit stelt ons (bedrijf en klant), in staat om de nodige regelingen op uw reis te accommoderen zonder u te storen voor verdere betalingen. Voorbeeld: met de verspreidingsgraad van Covid-19 over de hele wereld, hadden sommige klanten last-minute wijzigingen nodig om zonder problemen naar hun land terug kunnen gaan, en met deze fondsen voorkwam wij veel stress gerelateerde situaties.

 

7. Tijd die nodig is om uw reizen te plannen

Elke reis en elk avontuur is anders, sommige plannen graag ruim van tevoren en anderen leven voor de spontane momenten of worden beperkt door werk. Een reisroute kan in 36 uur worden gepland of kan tot 12 maanden duren - het hangt allemaal af van het soort avontuur. Vanwege het unieke karakter van onze ervaringen over de hele wereld, komen we situaties tegen waarin we alle benodigde vergunningen moeten verkrijgen, wat tot 12 maanden kan duren. Wanneer op het laatste moment een reisschema wordt aangevraagd, zullen we onze ervaring en wereldwijde netwerk gebruiken om te kijken wat er mogelijk is. Desalniettemin zullen we nooit concessies doen aan onze hoge normen. Uw toegewijde reisspecialist zal u hierover adviseren zodra we uw benodigdheden hebben bevestigd. Wij werken met een uurtarief van €67,50.

 

8. Het draait allemaal om de details

Voor elk reisschema voeren we intensieve risicobeoordelingen en due diligence uit om ervoor te zorgen dat met elk klein detail rekening wordt gehouden. Indien nodig voeren we zelfs een verkenning van uw reis uit om ter plaatse uitzonderlijke ervaringen te creëren! Als u tevreden bent, zullen we alles bevestigen.

 

9. Betalingsproces

De betalingsvoorwaarden verschillen van reis tot reis. Tijdens ons eerste contact (stap 1) bespreken we de betaalwijzen en voorwaarden met uw. Normaal gesproken vragen we een aanbetaling van €350, en na goedkeuring van het reisschema vragen we een eerste betaling van 50%. 90 dagen voor vertrek vragen wij de laatste 50% van het totaalbedrag. Wanneer we op het laatste moment worden gevraagd om een ​​reisschema te plannen en af ​​te leveren (bijvoorbeeld 7 dagen voor vertrek), vragen we meteen een aanbetaling van €350 en een volledige betaling van 100% binnen 48 uur na het aanleveren van het definitieve voorstel.

 

Houd er rekening mee dat we geen creditcardbetalingen accepteren. Ook komen wij niet overeen dat betalingen door de klant zelf rechtstreeks aan derden worden gedaan. We accepteren fysieke betalingen met elk type creditcard en bankoverschrijving.

 

10. Voorbereidingen

Wanneer de definitieve reisroute is goedgekeurd, houden we elk aspect van uw reis nauwlettend in de gaten, inclusief de situatie van de bestemming. Je ontvangt onze V&J box, waarin al je reisbenodigdheden + leuke extra's zitten. U ontvangt ook een digitaal gedetailleerd reisschema met profielen van uw gastheer, gidsen en ons advies over vaccinaties, documentatie, paklijsten en belangrijke contacten.

 

Met onze extreme avonturen zullen we je adviseren en begeleiden bij alle uitrustingsaankopen, voorbereidingen en noodzakelijke training. Uw zult er meer dan klaar voor zijn!

 

11. Tijdens uw reizen

Gedurende uw hele reis, of onze specialist nu bij u is of niet, zorgen wij voor 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page