top of page

Vieringen

Vier Elk Moment in het Leven

The most beautiful things are not associated with money; they are memories and moments. If you don't celebrate those, they can pass you by.

- Alek Wek -

We hebben allemaal die momenten in ons leven die een buitengewone viering vereisen, een mijlpaal, belangrijke datum of een gebeurtenis die je graag wil markeren. Om zo’n moment te combineren met een uitzonderlijke reis is de perfecte combinatie voor een onvergetelijke ervaring. Met Voyages & Journeys specialisten aan uw zijde ben je verzekerd voor de reis van je leven.

 

Als je het aan onze mede-oprichter Jasper vraagt, is elke middag een moment om iets te vieren met een Aperol Spritz of een glaasje bubbels. Elk speciaal moment in ons leven is het vieren waard, of het nu een herstel is, een mijlpaal met uw bedrijf, verjaardag of romantische gelegenheid. Het zijn deze momenten die de reis een stuk specialer maken.

 

Of zoek je het gezin bij elkaar, Jasper en Vanessa weten als geen ander hoe belangrijk die momenten zijn, Vanessa’s familie woont in het zuiden van Portugal en Jaspers’ familie woont aan de andere kant van Europa “wanneer we met onze families of vrienden zijn zorgen we er altijd voor dat de dag geen morgen heeft” – Jasper Sigon. Met onze kennis en unieke avonturen brengen we jouw inspiratie en ideeën tot leven.

 

Van verbluffende safari's over de Afrikaanse vlaktes, de toendravelden in Patagonië tot de ongerepte en ruige landschappen in IJsland of Noorwegen. Variërend van de schoonheid en romantiek in de Stille Zuidzee en haar idyllische bestemmingen, tot onverschrokken avonturen door het noordwesten van China of de sensationele wandelingen door Brits-Columbia, al onze avonturen zijn op maat gemaakt zodat het altijd past naar waar je opzoek bent.

Wanneer beginnen met plannen?

De verantwoordelijkheid hebben om een reis van een grote groep te plannen, kan een handvol werk en heel tijdrovend zijn, waarbij je probeert de verscheidenheid aan wensen en verlangens te vervullen, vooral wanneer u naar een ander land en buiten uw comfortzone wilt reizen. Wij hebben het voorrecht om de wereld rond te reizen, en continue op zoek zijn naar die afgelegen en uitzonderlijke bestemmingen die echt die opmerkelijke ervaringen bieden. Uit de comfortzone komen en die grenzen verleggen is precies wat we doen bij Voyages & Journeys, het is een plek waar wij ons erg op ons gemak voelen. Dit resulteert in een stressvrije ervaring voor jou terwijl we jou en de groep meenemen naar een epische ervaring die elke verwachting zal overtreffen.

 

Bij Voyages & Journeys is vertrouwen een groot deel van ons ethos, geef ons uw vertrouwen en we zullen een combinatie van uitzonderlijke ervaringen en momenten leveren die u voor altijd bij zullen blijven.

Waar te vieren, een afgelegen bestemming of op een jacht?

Of u nu naar uw bestemming afreist en de vieringen beginnen vanaf het moment dat u een voet op de landingsbaan zet in combinatie met de meest afgelegen en opwindende accommodaties tot het verkennen van de meest afgelegen uithoeken van de wereld aan boord van uitzonderlijke jachten die alles bezitten wat u zich maar kunt voorstellen, superjachten zijn echt gemaakt voor groepen, ze zijn het perfecte platform om avonturen te beleven die je echt de rest van je leven bijblijven.

 

V&J is er voor u om op maat gemaakte avonturen te ontwerpen en de ultieme vieringen te creëren naar bestemmingen die we maat al te graag willen ontdekken, door te verblijven in accommodaties en aan boord van jachten te verblijven die al uw verwachtingen en die van uw reisgenoten zullen overtreffen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page