top of page

Villa Retreats

Villa Retreats

It is good to have an end to journey toward; but it is the journey that matters, in the end.

- Ernest Hemingway -

Ontdek uw thuis weg van huis met V&J Villa Retreats, een samengestelde verzameling buitengewone vakantiehuizen over de hele wereld, gecombineerd met ongeëvenaarde services. Van een villa gelegen aan het strand, stedelijke penthouses tot gezinsvriendelijke herenhuizen en privé-eilanden die geschikt zijn voor grote groepen, elk huis is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw verblijf naadloos verloopt.

 

Wij bieden u het hoogste niveau van comfort, faciliteiten en diensten om de perfecte locatie te bieden voor een geweldige vakantie of om op te laden en te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Wij zorgen ervoor dat het aan al uw eisen en wensen voldoet. Van een Castelli met uitzicht over het Como meer waar u geniet van de Italiaanse levensstijl, tot een geweldig chalet voor uw skivakantie, of zoek het paradijs op met uw eigen privé-eiland. Ons portfolio van 100+ uitzonderlijke woningen is zorgvuldig geselecteerd en regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het al uw verwachtingen overtreft.

 

In combinatie met onze villa conciërge services zijn we 24 uur per dag beschikbaar met een druk op de knop, we zorgen ervoor dat we elk detail behandelen, van last-minute reiswijzigingen tot voortreffelijke lokale ervaringen, om u een onvergetelijke en zorgeloos ervaring te bezorgen.

Enkele van onze villa bestemmingen

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page