top of page

The Branch

The Branch

We hebben "The Branch" opgericht om te functioneren binnen V&J dat zich puur specialiseert in het creëren van ispirerende avonturen en evenementen voor bedrijven of grotere groepen. Door onze reismethoden creëren we mogelijkheden om de betrokkenheid van medewerkers, de relatie tussen uw bedrijf en uw branchepartners te verbeteren of te versterken, de klantenloyaliteit naar een heel ander niveau te tillen of een mijlpaal te vieren die uw bedrijf heeft bereikt.

 

We ontwerpen avonturen, onvergetelijke ervaringen en feestelijke evenementen voor de meest innovatieve bedrijven, waarbij we voortdurend de lat hoger leggen op het gebied van bedrijfservaringen, merk activatie en tegelijkertijd aanmoedigen om doelgericht te reizen. Door onze werkwijze en ethos bieden wij de mogelijkheid om uw evenement te plannen op de meest afgelegen en adembenemende locaties over de hele wereld.

 

Voyages & Journeys begrijpt als geen ander dat elk uitje een andere tactiek en aanpak vereist. We werken samen met een groot aantal pioniers in hun eigen branche en unieke locaties, dit zorgt ervoor dat wij herinneringen en verhalen kunnen leveren die een leven lang meegaan.

 

Dankzij ons uitgebreide en uitzonderlijke wereldwijde netwerk kunnen we samenwerken met een breed scala aan ambassades, natuurbeschermingsprojecten, veldexperts, lokale overheden, voormalige commando’s, professionele productiespecialisten, professionele fotografen en videografieën en wetenschappers om u en uw reisgenoten te verzekeren om de wildste plekken op aarde op een manier te ervaren die je nooit meer zult vergeten.

 

Bij elke aanvraag verkennen we alle mogelijke middelen om u en uw bedrijf exclusieve mogelijkheden te bieden, volledig afgestemd op de behoeften die u zoekt.

Inspireer, beloon of motiveer uw medewerkers

Reizen met Voyages & Journeys maakt het opmerkelijk eenvoudig om de meest afgelegen en mooiste hoeken van de wereld met een doel te verkennen. Dit komt omdat elk avontuur of elke reis die we ontwerpen en uitvoeren maatschappelijk verantwoord is ten opzichte van de lokale gemeenschappen en natuurbehoud projecten op de bestemming steunen. Door deze aanpak zijn we in staat om onvergetelijke ervaringen te bieden aan individuen en groepen die uw merk vertegenwoordigen.

 

Of het nu gaat om racen, bouwen, leren, leiden of trekken, we combineren de kernwaarden van uw bedrijf met onze expertise om ervaringen te creëren die prestaties stimuleren en uw medewerkers inspireren, motiveren en belonen.

Lanceer uw merk en producten op unieke locaties

Bij Voyages & Journeys begrijpen we als geen ander dat locatie de sleutel is bij het lanceren van uw merk en producten, het moet ieders verbeeldingskracht overtreffen, we bieden locaties en plannen evenementen op locaties die u nooit voor mogelijk had gehouden.

 

Samen duiken we in de details van uw merk en product en kijken welke ervaringen het beste passen bij de merkdoelen die u wilt bereiken en passen vervolgens alles tot in de kleinste details zodanig aan dat het elke verwachting van uw bestaande doelgroepen zal overtreffen en indruk zal maken op gloednieuw degenen.

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page