top of page

Alaska

Alaska

People must feel that the natural world is important and valuable and beautiful and wonderful and an amazement and a pleasure.

- David Attenborough -

Alaska is een van de laatste grote wildernissen in Amerika. Slechts een klein deel van de 365 miljoen hectare is ontwikkeld, waardoor grote delen van de wildernis rijp zijn voor verkenning.


Om echt de mooie en wilde delen te zien in Alaska nemen wij je mee het onbekende in. Op slechts 40 minuten vliegen van Anchorage bevindt u zich in het hart van avontuur, een luxe multi sport logde met spectaculaire activiteiten overdag en een accommodatie van wereldklasse 's nachts. Of je nu verse sporen op een afgelegen berg aan het maken bent of een rustig hoekje op het dek zoekt om alles in je op te nemen, de omgeving in Alaska heeft echt een betoverend effect.


Met de middernachtzon van Juni houdt de actie niet op, begeleid heli skiën in de ochtend, vliegvissen op de beroemde koning zalm in de middag. Alaska biedt de meest spannende en uitdagende activiteiten voor elk gezinslid, wildwaterraften, alpine wandelingen, kajakken, helikoptervluchten, heli-mountainbiken, kanoën en ferrata-klimavonturen, echt fenomenale ervaringen voor zowel gezinnen als beginners.


Een stuk dieper in Alaska op een geïsoleerde Nunatak-berg op 1830 meter hoogte, bevindt u zich in een legendarisch chalet dat prachtig opgaat in het landschap, een oase tussen de toppen van het Alaska-gebergte en een luxe uitvalsbasis om deze ongerepte wildernis in stijl te ontdekken. Je wereld wordt de bevroren uitgestrektheid van de gletsjer en de bergtoppen daarachter. Ga met een berggids de Ruth-gletsjer op en trek over het ijs, laat je hypnotiseren door de dansende lichten van de Aurora Borealis of verken de Nunatak.


Combineer dit architecturale juweeltje boven op een gletsjer met een luxueus gastvrij interieur, een keuken van wereldklasse en prachtige landschappen, dit zijn de perfecte ingrediënten voor een uniek avontuur. Je Alaska-reis van je leven begint hier.

Ideale Periode:
September tot Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page