top of page

Antarctica

Antarctica

I seemed to vow to myself that someday I would go to the region of ice and snow and go on and on till I came to one of the poles of the earth, the end of the axis upon which this great round ball turns.

- Ernest Shackleton -

Verken een continent dat wordt omringd door legendarische expedities, mythen en mysteries, Antarctica, de locatie van de Zuidpool. Het is een van de laatst overgebleven natuurlijke grenzen van onze planeet. Haar intense schoonheid en vijandigheid zijn berucht, omdat ze geïsoleerd is van de rest van de wereld en een verbazingwekkende natuurlijke habitat vormen voor haar bewoners.


Sluit je aan bij onze Antarctische specialisten en ontdek de grootste pinguïnkolonies die je ooit hebt gezien langs de kustlijn en op het ijs, zeeolifanten en orka's die vechten in het ijskoude water of de zeevogels die onvoorspelbaar naar de klifwanden grijpen. Ontdek de vaardigheden van een poolreiziger, bij V&J organiseren en plannen we dagelijkse excursies om erop uit te gaan en deze eeuwenoude toendra's te verkennen. Wandelroutes inclusief touwwandelingen over een klif van 600 meter diep naar sfeervolle gekristalliseerde ijsgrotten onder het gletsjeroppervlak of bind je berguitrusting aan en beklim het Vinson massief, verlaat je jacht per kajak, paddle board om tussen de ijsbergen te verkennen om walvissen te spotten. Met deskundige gidsen die de weg wijzen, leer je alles over de dieren in het wild die worden gespot op zo'n onbewoonbaar deel van de aarde. Elke dag zijn er nieuwe en unieke activiteiten om te ontdekken.


Antarctica staat bekend als een van 's werelds laatste echt ontoegankelijke bestemmingen, word onderdeel van een exclusieve groep die Antarctica verkent met een Ice Class-superjacht of reis af naar het meest afgelegen luxekamp op de Zuidpool. Waar we u toegang geven tot de meest ontoegankelijke en afgelegen gebieden van dit bevroren continent. Met middelen zoals helikopters, duikboten, fat bikes, big wheel 4x4 en ijs ski excursies, reis af naar het Amundsen-Scott Zuidpoolstation met een Basler BT-67 en nog veel meer om je deze bevroren wildernis echt te laten ervaren. Bedekt met eindeloos ijs en bijna volledig onbewoond kan het de uiterste rand van de wereld lijken. Verken deze magische, fotogenieke en eindeloos fascinerende landschappen van Antarctica op een reis die je je hele leven bij zal blijven - de perfecte mix van luxe, avontuur en onvergetelijke ervaringen.


Elk Antarctisch avontuur is volledig op maat gemaakt om al uw verwachtingen te overtreffen, en met de extreem wisselvallige weersomstandigheden, moet u voorbereid zijn op enkele spontane excursies of kleine veranderingen, die uw Antarctica-expeditie tot een uniek avontuur zullen maken.


Doelgericht dit buitengewone continent verkennen is essentieel voor Voyages & Journeys. Je leert over alle dieren in het wild en hun buitengewone omgeving rond dit bevroren continent. Sluit je aan bij onze expeditieleiders en assisteert hen bij hun wetenschappelijk onderzoek dat zal helpen deze prachtige regio te behouden en te verbeteren voor de komende generaties.

Ideale Periode:
December tot Februari

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page