Clouds

Argentinie

Argentinië

Let the world change you and you can change the world.

- Ernesto "Che" Guevara -

Argentinië heeft een prachtige karakteriële persoonlijkheid vol Europese flair, en in deze geweldige reis gaan we je kennis laten maken met dit bourgondische land. Van de elegantie van de Porteños aan de grote lanen van de hoofdstad en de sensuele bewegingen van de tango, tot de gemoedelijke estancias in het rustieke hart. Van de Boheemse boetieks van de hoofdstad tot de kleine marktkraampjes in het noordwesten. Ontdek de meest traditionele gentleman sport in Argentinië: de paardenpolo, een prachtige sport. Bezoek de mooie landschappen van Mendoza - de thuisbasis van de beroemde Malbec-wijn. Geniet van overheerlijke gerechten en wijnen die Argentinië uniek maken. Ervaar hoe u uw eigen lekkernijen kunt maken, dit is het echte Argentinië.


Zet je reis voort naar het einde van de wereld waar je de oudste estancia in Tierra del Fuego bezoekt en geniet van een onvergetelijke ervaringen door de fjorden en kanalen. Geniet van de onaangeraakte wildernis wat echt je hart laat sneller kloppen. Ontdek het wereld bekende Patagonië, ga samen op pad met conservatie specialisten en assisteer bij het behouden van de wilde puma en haar omgeving, wandel naar de randen van de gletsjers waar het barstende ijs dwars door je heen rommelt en volg het pad naar de iconische drie torens van Torres del Paine. Word overgegeven door de beroemde Argentijnse betovering.

Ideale Periode
Oktober
tot November
Tijdsduur
13 Dagen
12 Nachten
Prijs
Vanaf
€ 7 680

Reisplanning

Dag 1 (Aankomst):

Aankomst in Buenos Aires (Argentinië) wordt verwelkomend door u privé chauffeur die uw naar u hotel zal brengen, daar wordt u door uw persoonlijke conciërge begroet met een glaasje bubbels. Voor in de avond hebben we voor u een tafel gereserveerd bij het fantastische restaurant Elena, geniet de rest van de avond van de Argentijnse hoofdstad vol europese flair.


Dag 2 (Buenos Aires):

Verken het bruisende Buenos Aires met onze lokale specialisten, maak kennis met de meest traditionele sport in Argentinië - paardenpolo - begeleid door een professionele polospeler. Proef de traditionele gerechten bij Don Julio, wandel door de Plaza de Mayo, San Telmo en Caminito.


Dag 3 (Mendoza):

De dag is aan gebroken om U pallet te trainen, vandaag reist u af naar Mendoza. Bij aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht, waar u zich in het hart van een van de beroemdste wijngaarden van Zuid-Amerika bevindt.


Dag 4 (Haal de Connaisseur naar Boven):

Breng de dag door met een lokale sommelier en bezoek de prachtige wijngaarden en ontdek het vakmanschap achter de beroemde Malbec wijnen. Sluit uw dag af met een traditioneel Argentijns Asado-diner met uitzicht op de wijngaard.


Dag 5 & 6 (Tierra del Fuego):

Baan je een weg naar het oudste landbouwgebied in Tierra del Fuego, begin aan een privécruise om de eilanden op het Beagle-kanaal te bezoeken, wandel tussen Magelhaense peguins en proef de beroemde koningskrab. Bezoek de oudste estancia van Argentinië.


Dag 7 (Patagonia):

Verken het landelijke leven van Patagonië, ervaar meer dan 100 jaar geschiedenis, wees getuige van traditionele schapendrijven, geniet van een paardrijtocht of wandel langs de prachtige oevers van het Argentino-meer.


Dag 8 (Los Glaciers Nationale Park):

Vandaag, aan boord van een verbazingwekkende cruise door het Argentino-meer, gaat u aan wal in het Los Glaciares National Park om te genieten van een lunch in het midden van dit prachtige landschap. Bezoek de Perito Moreno-gletsjer - een van de weinige overgebleven oprukkende gletsjers ter wereld.


Dag 9 tot 11 (Torres del Paine):

Ontdek de laatste wildernis, Torres del Paine, verken een legendarische route naar de iconische bergtorens. Vind jezelf midden in de natuur zoals de poema en nog veel meer prachtige wildernis door de achtertuin van Torres del Paine.


Dag 12 (Terug naar Buenos Aires):

Reis terug naar Buenos Aires en breng je laatste dag door in de prachtige hoofdstad van Argentinië.


Dag 13 (Terug naar Huis):

Word wakker en ontspan met een bevoorrechte late toegang tot uw kamer, voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

Notities:

(1) Prijs per persoon gebaseerd op dubbele bezetting, indien van toepassing

(2) Getailleerde reisplanning zal gedeeld worden na de eerste interacties met uw persoonlijke reis conciërge

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal