top of page

Australia

Australia

We don’t own the planet Earth, we belong to it. And we must share it with our wildlife.

- Steve Irwin -

Er is echt niets dat op Down Under lijkt, een continent met een overvloed aan inheemse flora en fauna, natuurlijke schoonheid, avontuur en ledigheid. Ontdek deze adembenemende landschappen door uitzonderlijke ervaringen en overnacht in lodges die zich op de meest biezondere locaties bevinden.


Australië is zo'n gastvrije en toegankelijke plek. Het is ook een uitgestrekt land met een enorme diversiteit aan inspirerende bestemmingen. Stap in een watervliegtuig en ontdek kustpareltjes verborgen tussen de nationale parken, ga naar Hamilton Island waar je wordt omringd door de onovertroffen schoonheid van het Great Barrier Reef, verken het beroemde kabeljauw gat en de koraaltuinen op Lizard Island of reis af naar het westelijke koraal kust waar je getuige bent van de mooiste natuur terwijl je snorkelt in spelonkachtige formaties, vergezeld door groene schildpadden en mantraroggen. Het zeeleven in deze wateren is over de hele wereld bekend.


Ga landinwaarts en verken de Bamurru-vlaktes op de moeraswouden van Mary River met een opwindende luchtboot, deze vlaktes zijn het antwoord van Australië op een safari in de Okavango-delta. Deze mangroven aan de kust, savannebossen en mangroverivieren zijn de thuisbasis van productieve vogels en dieren in het wild, met bijna een derde van de Australische soorten. Ga wat meer landinwaarts en reis af naar deze afgelegen en uitgestrekte wildernis in de outback met ruige zandsteenstranden, kloven en watervallen. Rij door het uitgestrekte Rode Centrum, een waar gevoel van stilte en schoonheid als je over de roestrode duinen zweeft. Verken de levende en culturele landschappen van Uluru en Kata Tjuta. Meer naar het zuiden wordt u omringd door honderden hectaren wijnstokken met uitzicht op de wereldberoemde Barossa Valley-regio in Zuid-Australië, deze regio wordt lang beschouwd als een van de culinaire bestemmingen voor 's werelds rusteloze reizigers.


De adembenemende kustlijnen en eilanden van Australië zijn de perfecte setting voor onze unieke en onvergetelijke jachtexpedities. Als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, dan is The Kimberley een ervaring die nergens anders ter wereld kan worden gerepliceerd. Of ga naar de Whitsundays, een verzameling van 74 dromerige eilanden die samen een van de meest inspirerende superjachtbestemmingen ter wereld vormen. Elk ongerept tropisch eiland is omgeven door ongerepte turquoise wateren, met perfecte ankerplaatsen en een rijk gevarieerd zeeleven dat de prachtige koraalriffen bewoont. De gevestigde groene zones rond de Great Barrier, Ribbon en Ningaloo Reefs zijn de ultieme speeltuin met de meest diverse en boeiende duik- en snorkelgebieden ter wereld. Biedt een caleidoscopische duikervaring met een overvloed aan kleurrijke koralen en een bloeiend marien ecosysteem dat je zal blootstellen aan alles, van wit punt rif haaien en barracuda's tot dwergvinvissen.


U hoeft zich geen zorgen te maken over de lange reis, laat dat maar aan ons over! Australië is echt een bestemming die op je bucketlist zou moeten staan. Het is een bestemming die je een leven lang bijblijft.

Ideale Periode:
September tot November & Maart tot Mei

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page