top of page

Caraïben

Caraïben

By prevailing over all obstacles and distractions, one may unfailingly arrive at his/ her chosen goal or destination.

- Christopher Columbus -

De levendige jazz op de achtergrond, een uitstekende sigaar met een glas rum op een prachtig wit zandstrand en een geweldige tijd samen met je familie, vrienden of samen, een combinatie die kenmerkend is voor de Caraïben en al haar goede tijden en beroemde Caribische sfeer. Het biedt de perfecte ontsnapping en ontspanning met grote grandeur. Volg de zon naar Grenada en laat het anker vallen om de warme gloed van de zonsondergang in je op te nemen. Ontspan op de adembenemende stranden en verborgen atollen, ontdek de geweldige golfbanen in het Caribisch gebied, wandel over de lokale markten, verken elk eiland met elk zo'n uniek karakter, met levendige en verschillende culturen, geweldige culinaire ervaringen.


Met onze expertise, kennis en de meest gepassioneerde lokale partners, van specialisten tot historici, natuuronderzoekers, jachtbemanningen en duikmeesters, bezorgen wij u en uw reisgenoten een onvergetelijk Caribisch avontuur, of het nu gaat om een boetiekhotel, jachtvakantie of villa verhuur, wij zullen ervoor zorgen dat het buiten de radar van massatoeristen blijft. In December 2020 & Januari 2021 hebben we een unieke en complete op maat gemaakte zeilreis van 15 dagen uitgevoerd rond de Leeward Eilanden met de 53,8 meter zeiljacht inclusief een schattentocht tussen de verschillende eilanden, oudejaarsavond op St. Barthélemy, wandelen op Saba, golfen op St. Kitt & Nevis en het verkennen van de adembenemende stranden van Barbuda en Tintamarre Island.


“Naar mijn mening is de beste manier om het Caribisch gebied echt te ervaren per jacht” zegt onze medeoprichter - Vanessa Mestre. Met de korte afstanden tussen alle eilanden en de overvloed aan aanlegmogelijkheden is het Caribisch gebied een van de meest idyllische jachtbestemmingen ter wereld. Elk eiland heeft zijn eigen persoonlijkheid en smaken, van de verbazingwekkende levendige en kleurrijke straten van Havana, het ritme en de heerschappij van Jamaica tot het onderwaterbeeldenpark in Moliniere Bay. Ga op pad in de tender van uw jacht met deskundige duikgidsen om gezonde riffen, opwindende stromingsduiken en ongelooflijk divers zeeleven te verkennen rond de prachtige eilanden van Bequia helemaal tot aan Grenada. Die enkele van de beste duiken en snorkelen in het Caribisch gebied bieden, ontworpen om zeeleven aan te trekken en een toevluchtsoord te bieden. Geniet van de geweldige landschappen van St. Lucia, of de bruisende sfeer van Antigua, waar je eindeloze stranden vindt. Verken de La Soufriere-vulkaan, een actieve vulkaan die voor het laatst uitbarstte in 1979. Wandel hoog in de wolken naar de rand van de krater op 1.234 m om te worden getrakteerd op prachtige panoramische uitzichten. Het Caribisch gebied is gemaakt voor iedereen.


De Bahama's zijn een wateroase die zich uitstrekt over 200 kilometer en de thuisbasis is van 365 ongerepte baaien. Van de Ship Channel Cay tot aan George Town is dit een ideale route voor een off-the-beaten-track avontuur. U bereikt nieuwe diepten met uw onderzeeër aan boord, vliegt boven Blue Hole National Park, de thuisbasis van 's werelds grootste concentratie blauwe gaten per watervliegtuig of neemt uw tender om ongerepte natuurlijke landschappen te ontdekken.

Ideale Periode:
Februari tot Mei

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page