top of page

Costa Rica

Costa Rica

Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.

- Gustave Flaubert -

Het Pure Leven


Costa Rica herbergt 5% van de biodiversiteit in de wereld binnen slechts 0,03% van het aardoppervlak, het is echt een van de meest magische plekken ter wereld. Costa Rica betekent "rijke kust" in het Spaans, en niets is meer waar over dit Midden-Amerikaanse land. Costa Rica heeft een verbazingwekkende biologische diversiteit en landschappen met actieve vulkanen, nevelwouden, sprankelende stranden en tropische regenwouden.


Het is een landschap met een grote natuurlijke speeltuin voor wandelaars, surfers, paddleboarders, dierenliefhebbers, snorkelaars, duikers en iedereen die zich het gelukkigst voelt in de natuur. Costa Rica herinnert ons eraan hoe het voelt om echt te leven.


Onze lokale specialisten hebben veel door het land gereisd, wat een ongeëvenaarde insider-toegang geeft tot een selectie van buitengewone ontsnappingen, waaronder de meest exclusieve lodges, onvergetelijke ervaringen, ontmoetingen met dieren in het wild, natuurbeschermingsprojecten, adrenalinestoten, culturele onderdompelingen, rondvluchten en de best bewaarde geheimen die Costa Rica te bieden heeft. Tijdens een Costa Ricaans avontuur met V&J zal je het meeste van de natuurlijke schoonheid van het land tegenkomen, vul je dagen met natuur vriendelijke ervaringen en breng je avonden door in grote pracht tussen de mooiste plekken van Costa Rica.


Ver weg van de westkust van Costa Rica kom je Cocos eiland tegen, een verborgen paradijs in de stille oceaan, gevuld met ongetemde jungle wildernis en prachtige watervallen die uit de bergen stromen. De diepblauwe wateren rondom dit eiland worden beschouwd als de dichtstbevolkte haaien territoriums op aarde. Aangezien het ongeveer vijfendertig uur varen is vanaf het vasteland, leven, behalve de parkwachters, de meeste eilandbewoners onder de golven, zoals reuzenmanta's, zeilvissen en 's werelds grootste verzamelingen van de bijna bedreigde zijdehaaien.


Costa Rica is een fantastische bestemming voor het gezin, laat ons u en uw dierbaren begeleiden tijdens een spannende V&J gezinsvakantie, raften op de rivier de Pacuare, vlieg over enkele van de meest iconische vulkanen van Costa Rica en bezoek en help bij natuurbeschermingsprojecten en opvangcentra voor dieren in het wild met een deskundige natuuronderzoeker. Bij V&J creëren wij onuitwisbare herinneringen en verhalen die een leven lang meegaan, ontdek de onbekende geneugten van dit groene paradijs.

Ideale Periode:
December tot April

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page