top of page

Israël & Jordanië

Israël & Jordanië

All men dream but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake up in the day to find it was vanity, but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dreams with open eyes, to make it possible.

- Thomas Edward Lawrence -

Volg de voetsporen van legendarische woestijnonderzoekers, Bijbelse helden, grote Romeinse keizers en de bekende kruisvaarders. Betover dit betoverende deel van het Midden-Oosten en ontdek de bakermat van de beschaving.


Israël is een land dat door drie religies als heilig wordt beschouwd, het is een stap in de geschiedenis die teruggaat tot het eerste daglicht van de beschaving. Absorbeer de sterke geschiedenis van het land, de prachtige landschappen en de weelderige sfeervolle bezienswaardigheden van Jeruzalem tot het moderne Tel Aviv-Yafo, de indrukwekkende bergen van de Golanhoogten en de betoverende Negev-woestijn. Israël is een harmonieuze bijeenkomst van oude tradities, culturen en religies.


Jordanië herbergt bijbelse en prachtige monumenten; dit oude land is waar profeten ooit door de woestijn zwierven. Prijs de beroemde mozaïekkaart uit de 6e eeuw van Jeruzalem en het heilige land Madaba, ook wel de stad van de mozaïeken genoemd. Ontdek de prachtig bewaard gebleven Romeinse ruïnes in Jerash. Stap in de voetsporen van de Britse officier kolonel Thomas Edward Lawrence die de rode duinen van de Wadi Rum-woestijn passeerde na je bezoek aan de stad Petra, vaak omschreven als de zeven wereldwonderen. Trakteer uzelf ten slotte op een middag drijvend in het geneeskrachtige water van de Dode Zee.


De reis van Israël en Jordanië bevat veel schatten om de ingrediënten te bieden voor een onvergetelijk en uniek avontuur.

Ideale Periode:
Mei tot September

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page