top of page

Manitoba

Manitoba

The joy of life comes from our encounters with new experiences, and hence there is no greater joy than to have an endlessly changing horizon, for each day to have a new and different sun.

- Christopher McCandless -

Reis naar de rand van het noordpoolgebied, ook wel bekend als de ijsberenhoofdstad van de wereld. Het is hier waar 's werelds grootste landcarnivoren de zomer doorbrengen en wachten op de winter. Vlieg over de spectaculaire arctische toendra naar de meest afgelegen en mooiste loges in Manitoba, wandel in de open lucht en kom oog in oog te staan ​​met ijsberen, nergens anders ter wereld kun je interacties ervaren met beluga-walvissen zoals je die hier kunt ervaren. In Manitoba ervaar je werkelijk levens veranderlijke wildlife momenten, waardoor je een diepe verbinding creëert met de Noordelijke ecosystemen.


Met op de achtergrond de toendra van Manitoba met een overvloed aan flora en fauna, combineert deze verbazingwekkende bestemming de sensatie van het zien en horen van beluga-walvissen, de adrenalinestoot van het zien van ijsberen en wolven in hun eigen habitat en dit slechts het topje van de ijsberg als het gaat om het scala aan dieren in het wild dat u zult zien. Zwarte beren, gekleurde vossen en poolvos, poolhaas, eland, het schouwspel van honderden vogelsoorten die de zomerhemel bedekken, je kan niet dichter bij de natuur kunt komen.


Elke dag wordt u geserveerd met culinaire hoogtepunten die hun lokale ingrediënten en recepten bevatten, geïnspireerd door chef-koks Helen Webber en Marie Woolsey van de bekroonde kookboekenreeks Blueberries & Polar Bears, gecombineerd met handgeselecteerde Canadese wijnen. Tezamen met passie voor avontuur en creativiteit worden die beide weerspiegeld in de maaltijden die de chef-koks maken met behulp van deze razend populaire recepten. Manitoba is echt een van de meest avontuurlijke ervaringen die overal ter wereld.

Ideale Periode:
September & Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page