top of page

Marrakesh

Marrakesh, Marokko

Traveling, it offers you a hundred roads to adventure, and gives your heart wings.

- Ibn Battuta -

Gelegen aan de voet van het Atlas gebergte, vindt u eeuwen oude stad Marrakesh, een stad vol met leven, dit is waar uw reis begint, dit avontuur laat u de kleurrijke stad en Marokkaanse tradities op unieke manieren ervaren.


Marrakesh is een voormalige keizerlijke stad in het westen van Marokko, een bijzonder centrum voor prachtige paleizen en tuinen, de medina is een levendige plaats, de ommuurde middeleeuwse stad dateert uit het Berberse rijk, met mazelike steegjes waar bloeiende souks (marktplaatsen) traditioneel textiel verkopen, aardewerk en sieraden.


Ongeveer 70 km van Marrakesh ligt het Toubkal Nationale Park, diep in het Hoge Atlas gebergte. Opgericht in 1942, vindt je de thuisbasis van de Jbel Toubkal berg op 4167m hoogte. Trektochten door deze oude dorpen van de Mizane-vallei is een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek het landelijke Berberse leven ten zuiden van Marrakech op het beroemde Kik-plateau, een rotsachtige uitloper met een inspirerend uitzicht op de regio. Bezoek de inheemse nederzettingen vol cultureel belangrijke.


De Agafay-steenwoestijn is omgeven door een stenig landschap, maar met magische uitzichten, het lijkt wel op een maankrater, een landschap met vele contrasten. Een groot aantal sporen lopen tussen deze valleien, er zijn golvende vlaktes die worden afgewisseld met steenachtige heuvels. Afgezien van de luxe woestijnkampen, stap je in je eigen Predator buggy die je diep in de aangewezen culturele hoofdstad van Afrika 2020 zal brengen.


Er zijn maar weinig plaatsen op aarde die te vergelijken zijn met de ongelooflijke landschappen van de Sahara. De grootste hete woestijn ter wereld. Trek de woestijn in en breng de nacht door onder een van de mooiste sterrenhemel die je ooit hebt gezien. Begin je woestijnavontuur, een kans die je niet mag missen.

Ideale Periode:
Mei & Sept tot Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page