top of page

Namibië

Namibië

I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave [man] is not [he] who does not feel afraid, but [he] who conquers that fear.

- Nelson Mandela -

Verken het land met vele gezichten


Avontuur, de vrijheid om door onbekende gebieden, onbekende locaties en onvergetelijke landschappen te dwalen. Het zit in het DNA van elke Land Rover en in het hart van iedereen die ooit buiten de gebaande paden wilde reizen.


Voor die avonturiers die graag willen ontdekken, zijn wij samen met Land Rover om de tafel gaan zitten om u en uw gezin een onvergetelijk avontuur door de Namibische wildernis te bezorgen. Ga op reis door een adembenemende omgeving achter het stuur van de laatste Land Rover Defender 's werelds meest capabele al terrein voertuig. U en uw gezin /metgezel zullen niet alleen bezienswaardigheden zien die u voor altijd bij zullen blijven, maar u zult ook serieuze rijvaardigheden ontwikkelen en uw band en avontuurlijke geest verdiepen.


De wilde, winderige landschappen van Namibië zijn gedurfd en dramatisch, bijna buitenaards. Binnen enkele ogenblikken kan de voorgrond transformeren van een met duinen bezaaide woestijn in een smaragdgroene oase, waarbij op slimme wijze kuddes feestende olifanten en troepen onstuimige bavianen worden verborgen. Het is niet ongewoon om uitgestrekte graslanden te vinden die plotseling worden onderbroken door steile rotsformaties versmolten met lagen zandsteen en zwart gemaakt vulkanisch basalt. Namibië heeft ontegensprekelijk zijn bijnaam "het land met vele gezichten" verdiend.


Gelegen aan de westkust van het Afrikaanse continent, is Namibië een werkelijk unieke bestemming. Er zijn maar weinig andere locaties die zo veel dieren in het wild, omgevingen of ervaringen kunnen bieden. De OvaHimba, een fascinerend volk wiens geschiedenis honderden jaren teruggaat, belichaamt het rijke erfgoed van Namibië en is overvloedig aan culturele diversiteit. De majestueuze dieren in het wild en extreme landschappen dienen als het decor voor onze Namibische avonturen. De beroemdste beesten van Afrika, waaronder de ‘big five’, zijn allemaal te vinden in de wildernis van dit ongetemde land. Met geduld en vaardigheid krijg je misschien de kans om leeuwen, luipaarden, olifanten en neushoorns te zien.


Namibië is in tweeën gedeeld door de Steenbokskeerkring, waardoor Namibië een ongeëvenaard en gevarieerd klimaat heeft. Waar je ook heen gaat in Namibië, je zult hoge temperaturen ervaren die alleen in de woestijnen van de wereld voorkomen. Zelfs weg van het zand registreert Windhoek, de bruisende hoofdstad van het land, regelmatig temperaturen van meer dan 40 ° C. Kille avonden en nachten daarentegen bieden de perfecte omgeving voor de activiteiten van duizenden diersoorten. De nachtelijke hemel van de Namibische woestijn, vrij van lichtvervuiling, is over de hele wereld beroemd om zijn heldere uitzichten en verbluffende vergezichten.

Ideale Periode:
Juli tot Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page