top of page

Peru

Peru

Few romances can ever surpass that of the granite citadel on top of the beetling precipices of Machu Picchu, the crown of Inca Land.

- Hiram Bingham -

Als geen andere plaats in de wereld is dit opmerkelijke Zuid-Amerikaanse land bestrooid met archeologische en culturele rijkdommen, compleet met natuurlijke wonderen in elke denkbare vorm. Peru is echt een lust voor het oog, de oren en de smaakpupillen. Van oude Inca-restanten, droge woestijn, de opvallende Andes-toppen, bloeiende jungle en immense meren, Peru is een verbazingwekkend land van contrasten. De Peruaanse fusies en de smaak van een pisco sour. De betoverende mix van natuurlijke schoonheid en oude Inca-cultuur is onweerstaanbaar.


Verken Machu Picchu en de zonsopgang bij de Sun Gate. Volg de oevers van het Titicacameer vanuit een luxueuze trein. Stap uit uw suite in een oud paleis en stap in de drukte van Cusco. Van de drukte van Lima tot de ruige schoonheid van de Colca-vallei.


Het Peruaanse deel van de Amazone is het belangrijkste en mooiste deel van de hele Amazone. Peru biedt de ontdekkingsreizigers onder ons het meest directe en toegankelijke pad naar het hart van de Amazone via grote pracht. Iquitos in het noordoosten van Peru, waar de Aria Amazon River begint, ligt op slechts twee uur vliegen van de hoofdstad en het internationale luchtknooppunt Lima en de archeologische schatkamer van Cusco. Rondom Iquitos ligt weelderig Amazonegebied - een regio die de bovenloop van de Amazone-rivier en het Pacaya-Samiria National Reserve omvat. Hier zijn de stroom opwaartse Amazone-wateren laag in sediment en rijk aan waterleven, in combinatie met een verbazingwekkende concentratie van dieren in het wild op het land.


Om de meeste vruchten van de Peruaanse Amazone te plukken, wordt u vergezeld door een ervaren natuurgids. Een scherp oog en bergen ervaring zijn nodig om door uitdagend terrein te navigeren en je te helpen dieren in het wild te spotten in een omgeving die door Moeder Natuur is ontworpen om ze te verbergen. Omdat minder menselijke aanwezigheid vaak leidt tot meer close-up waarnemingen van dieren in het wild.

Ideale Periode:
April tot Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page