top of page

Schotse Hooglanden

De Schotse Hooglanden

As to my followers, I wish no man to follow me who is not sound at the heart in the cause of his country; and either at the head or in the ranks of these, I will always consider it my glory to be found.

- Sir William Wallace -

Verken het noorden van het Verenigd Koninkrijk, de magische Schotse hooglanden, een wild en ongetemd land met een grote geschiedenis. Het landschap van meren en heidegebieden, beroemde slagvelden en snelstromende rivieren biedt een fascinerende achtergrond voor historische kastelen, whiskydistilleerderijen en oude ruïnes.


Geniet van het uitzicht vanaf een 13e-eeuws kasteel dat een klein getijdeneiland domineert, zet voet op koninklijk terrein, ontdek waarom koningin Victoria en prins Albert zo verliefd werden op dit gebied en herschep de James Bond Skyfall-scène in Glen Etive. Vertrek per helikopter en vlieg over het prachtige landschap van de westkust naar een van de meest historische en mooiste kastelen van Schotland.


Deze reis zit boordevol avontuur en romantiek. We nemen je mee vissen op een van de meest afgelegen en spectaculaire forelmeren in de krater van een uitgedoofde vulkaan. Lunch vers-van-de-dag lokaal gevangen zeevruchten, van langoustines en kreeft tot sint-jakobsschelpen en zalm. Je gaat kleiduivenschieten in de meest wonderbaarlijke omgevingen, met een glas single malt en geweldig gezelschap van de gastheer. De erfgoedarchitectuur gekenmerkt door de stenen van de tijd. Een overvloed aan heerlijke verse lokale producten die uit de omliggende wildernis en uitgestrekte hooglanden worden gehaald, prachtig gekleurd door de seizoenen. Deze reis duikt in je herinneringen en laat je de magie van de hooglanden met grote grandeur ervaren.

Ideale Periode:
Mei & Oktober

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page