top of page

VSO

Venice Simplon Orient Express

The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.

- Eleanor Roosevelt -

In deze unieke treinreis hebben we de Venice Simplon Orient Express een V&J twist gegeven en een authentieke en onvergetelijke ervaring gecreëerd. U beleeft Venetië en Londen als nooit tevoren.


Hoe vaak je Venetië ook hebt gezien in films of documentaires, als je door de oude straten dwaalt, is het uitzonderlijk. De onmiskenbare romantiek van Venetië van kunst, literatuur en architectuur zijn de drie hoekstenen van deze onvergetelijke stad, de prachtige Moorse en Byzantijnse architectonische meesterwerken zijn overal waar je komt. Je kunt de geest van de voormalige bewoners Marco Polo, Vivaldi en Casanova bijna voelen in het smalle netwerk van straten. Het prachtige uitzicht vanaf Campanile di San Marco en de bijzondere architectuur van Campo Santa Maria Formosa en natuurlijk de beroemde Venetiaanse levensvreugde met heerlijk eten en wijn.


De Venice Simplon Orient Express ("VSO") is een monument op rails. Stap aan boord van de elegante rijtuigen van de legendarische VSO en beleef de hoogtijdagen van het reizen met de trein. Geniet in dit “Grand Hotel on Wheels” van alle comfort en grootsheid die aan het begin van de vorige eeuw alleen voorbehouden waren aan vorsten, aristocraten, filmsterren en schrijvers. De prachtige houten panelen en prachtige interieurs zijn creaties van bekende Jugendstil-kunstenaars waaronder René Lalique. De service aan boord van de VSO is van het hoogste niveau. Laat de prachtige landschappen van de Dolomieten en de Alpen voorbij glijden terwijl u wordt omringd door klassieke elegantie.


De finish van uw onvergetelijke reis is in The City, gelegen aan de oevers van de rivier de Theems, Londen is een van de oudste steden ter wereld, een prachtige smeltkroes van oud en nieuw, traditioneel en duizendjarig. 


Andere optie met de V.S.O Express.

Een keer per jaar, in augustus/september, neemt de VSO zijn gasten mee voor een 5-daagse reis naar Wenen, Boedapest en Praag, de VSO reist vervolgens van Parijs naar Istanbul en terug naar Venetië. Deze exclusieve reis omvat ook hotelaccommodatie en prive excursies door de bestemmingen.


Neem contact op met uw V & J-specialist voor meer informatie over deze reis.

(Houd er rekening mee dat er veel vraag is naar deze reis en dat het aantal zitplaatsen beperkt is)


Upgrade naar een Grand Suite

Als u in een Grand Suite verblijft, profiteert u van extra diensten aan boord van de VSO, zoals butlerservice, kaviaar bij aankomst in de trein, onbeperkt champagne tijdens de reis, gastronomische maaltijden op aanvraag in de privacy van de privésuite, persoonlijke voorzieningen op maat en gratis Art Deco-badjassen. Vraag uw V&J specialist voor meer informatie.

Ideale Periode:
September tot November

RNAVT 7818

Bedrijf geregistreerd

in Portugal

WTTC V&J Logo
Global Rescue Logo.png
bottom of page