top of page

007 Wereld

Treed in de Voetsporen van de Beroemdste Geheim Agent ter Wereld

Oh, I travel… Sort of licensed troubleshooter. 
- James Bond -

"De avontuurlijke en elegante manier van reizen over de wereld zoals 007 heeft me altijd van jongs af aan geïnspireerd." – Jasper Sigon. Bij elke reis planning die wij ontwerpen en uitvoeren bij Voyages & Journeys baseren wij die altijd op jouw ambities gecombineerd met ons perspectief en kennis. Deze reizen zijn geïnspireerd door de ongelooflijke avonturen van James Bond. Wij hebben verschillende reis planningen gecreëerd met bestemmingen en volledige op maat gemaakte ervaringen op locatie die de Bond-films compleet tot leven zullen brengen.

Spoor de gestolen codeermachine op

 

De thuisbasis van enkele van s ’werelds meest oogverblindend steden, architectuur, kleuren en landschappen, Italië is één van de bestemmingen waar James Bond steeds naar terugkeert, van de film From Russia With Love tot No Time to Die.

 

Begin je "missie" in de stad van gondels terwijl je door de grachten en geplaveide straten van Venetië reist, absorbeer de magie van deze opmerkelijke 'drijvende stad terwijl je een spoor probeert te vinden naar de locatie van de Russische spion die de codeermachine heeft gestolen. Na een goede aanleiding reis je met een lichte jet naar Napels. Stap bij aankomst in de nieuwste Aston Martin en begeef je naar de prachtige regio Matera. Ontdek de Sassi van Matera en de ongerepte Murgia van Matera via de Tibetaanse brug, wandel over de Gravina en ontdek de prachtige natuurlijke omgeving. Je komt dichterbij, voltooi je missie aan boord van je privéjacht zoals de elegante Shenandoah van Sark of het extreme verkenningsjacht Bold en vaar naar Sardinië. U bent geïnformeerd dat de Russische spion is onderschept, informatie laat zien dat zijn schip zich ergens op de bodem van Rada di Alghero baai bevindt. Duik naar beneden met een duikboot of met duikuitrusting en zoek de codeermachine op.

Ontrafel de mysterieuze landschappen van het Land van de Rijzende Zon

 

Japan staat bekend om de scène uit Skyfall waar ze naar het verlaten Hashima-eiland varen en natuurlijk in de You Only Live Twice film. We hebben een reis ontworpen die de prachtige landschappen van Kyoto tot Kyushu onthult.

 

Reis af naar Kyoto, wat een etherische wereld apart is, met mos bedekte voetpaden verbinden rustige open plekken in het bos, en beekjes zorgen voor een rustgevende soundtrack die alleen wordt onderbroken door vogelgezang. Verken de vele wonderen van Kyoto, van theehuizen tot tempels met de mooiste eigen tuinen. Ga op een vierdaagse reis om te genieten van de essentie van Setouchi-drift. Aan boord van een boetiekschip dat lijkt op de Japanse ryokan en opgaat in het zachte landschap van Setouchi, gevuld met speciale geneugten, variërend van een verfijnde eetervaring van "wat je wilt, zoveel je wilt", tot een overweldigende spa, gezellige sushibar met zes zitplaatsen met adem benemend uitzicht en een Japanse banketbakkerij in de lounge. Ga aan wal op eilanden langs de route met de speciale tender en verken de verborgen juweeltjes die normaal niet beschikbaar zijn voor het openbaar. Geniet van ochtendwandelingen langs rustige straatjes tussen de overblijfselen van oude huizen of observeer seizoensgebonden evenementen zoals vuurwerk en festivals. Krijg uit de eerste hand kennis van lokale manieren van leven en cultuur. Ga naar het eiland Kyushu en begin aan een treinreis boordevol geschiedenis en avontuur. Verken de 5 prefecturen van Kyushu, Fukuoka, Oita, Kumamoto, Miyazaki en Kagoshima, en geniet van uitzonderlijke excursies tijdens je reis. Reis langs de Hisatsu Orange Railway, een van de mooiste routes in Kyushu.

Achtervolg Herr Goldfinger

 

Zwitserland heeft de hoogste dichtheid aan Bond-locaties ter wereld. Delen van de films Goldfinger, On Her Majesty's Secret Service, For Your Eyes Only, Goldeneye en The World Is Not Enough zijn hier opgenomen - volg de weg van Sir Sean Connery als 007 in Goldfinger.

 

Kies uw supercar uit onze vloot en geniet van een onvergetelijk avontuur die we voor u hebben uitgestippeld door de Zwitserse Alpen. De meest iconische passen van Zwitserland vormen de route op deze prachtige route, inclusief het onvergelijkbare 'Gouden Trio', de Susten-pas, Furkan-pas en de Grimsel-pas. Stap in een Aero L-39 Albatros straaljager en beleef deze unieke landschapen doormaten de belangrijkste manoeuvres die elke gevechtspiloot moet beheersen voor luchtgevechten. Als je niet in de lucht bent of achter het stuur zit om de prestaties, handling en kracht te testen, verken dan een van de vele plaatsen die in de film worden getoond, zoals het dorp Realp of het hol van de leeuw, Blofeld genaamd Piz Gloria, gelegen op een 2970 meter hoge bergtop en ervaar een exclusief bezoek aan het huis van Omega. We hebben deze weelderige reisroute gecombineerd met uitzonderlijke accommodaties en eetervaringen waar je wordt begroet met een glas van 007 favoriete champagne, de Bollinger Brut.

Verken het thuisland van 007

 

Behalve korte glimpen in The Spy Who Loved Me en The World Is Not Enough, werden de prachtige Schotse landschapen ook getoond in de 50-jarige Bond-film Skyfall. Reis af naar de Schotse Hooglanden, het thuisland van James Bond die werd geboren uit een Schotse vader, Andrew Bond uit Glencoe.

 

Ervaar een reis als nooit tevoren, door een reeks avonturen en ervaringen zul je ontdekken hoe het is en wat het betekent om James Bond te zijn. Stap aan boord van de beroemde Schotse trein en waag je in het hart van het Cairngorms National Park, dat een magische omgeving biedt om kleiduivenschieten te proberen en de Strathisla-distilleerderijen te bezoeken, de thuisbasis van één van de beroemdste whisky's van Schotland. Bij aankomst in Edinburgh wordt u naar uw helikopter gebracht waar we u naar Inverness zullen vliegen, waar uw supercar klaar staat om de legendarische NC500-route te verkennen die te zien zijn in de Bond-film, Skyfall, zoals Glen Coe, Loch Craignish en Eilean Donan Castle het Schotse hoofdkwartier van MI6 in The World is Not Enough. Langs de route hebben wij sensatie zoekende ervaringen gepland zoals offroad rijden, kajakken, ontdek de verborgen baaien met een RIB en proef de beste whisky's op de meest adembenemende locaties.