top of page

007 Wereld

Treed in de Voetsporen van de Beroemdste Geheim Agent ter Wereld

Oh, I travel… Sort of licensed troubleshooter. 
- James Bond -

"De avontuurlijke en elegante manier van reizen over de wereld zoals 007 heeft me altijd van jongs af aan geïnspireerd." – Jasper Sigon. Bij elke reis planning die wij ontwerpen en uitvoeren bij Voyages & Journeys baseren wij die altijd op jouw ambities gecombineerd met ons perspectief en kennis. Deze reizen zijn geïnspireerd door de ongelooflijke avonturen van James Bond. Wij hebben verschillende reis planningen gecreëerd met bestemmingen en volledige op maat gemaakte ervaringen op locatie die de Bond-films compleet tot leven zullen brengen.

Spoor de gestolen codeermachine op

 

De thuisbasis van enkele van s ’werelds meest oogverblindend steden, architectuur, kleuren en landschappen, Italië is één van de bestemmingen waar James Bond steeds naar terugkeert, van de film From Russia With Love tot No Time to Die.

 

Begin je "missie" in de stad van gondels terwijl je door de grachten en geplaveide straten van Venetië reist, absorbeer de magie van deze opmerkelijke 'drijvende stad terwijl je een spoor probeert te vinden naar de locatie van de Russische spion die de codeermachine heeft gestolen. Na een goede aanleiding reis je met een lichte jet naar Napels. Stap bij aankomst in de nieuwste Aston Martin en begeef je naar de prachtige regio Matera. Ontdek de Sassi van Matera en de ongerepte Murgia van Matera via de Tibetaanse brug, wandel over de Gravina en ontdek de prachtige natuurlijke omgeving. Je komt dichterbij, voltooi je missie aan boord van je privéjacht zoals de elegante Shenandoah van Sark of het extreme verkenningsjacht Bold en vaar naar Sardinië. U bent geïnformeerd dat de Russische spion is onderschept, informatie laat zien dat zijn schip zich ergens op de bodem van Rada di Alghero baai bevindt. Duik naar beneden met een duikboot of met duikuitrusting en zoek de codeermachine op.